Distincions PAU 2019

Tres distincions PAU a l’Institut La Romànica!

 

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants que volen accedir a la universitat, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU).

Es concedeix la Distinció PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d’accés a la universitat.

Al nostre centre han aconseguit aquesta distinció tres alumnes: la Núria Baños, la Cristina Franco i l’Oscar Romero. A la primera fotografia veureu la Cristina a la zona central de la primera filera i a la Núria a la segona fotografia a zona esquerra de la primera filera. L’Oscar, no va poder recollir el premi:

Per tota la comunitat educativa és una gran satisfacció aquestes merescudes distincions al nostre alumnat, com a reconeixement a l’esforç, a la feina ben feta i a l’excel·lència.
A tots tres, l’enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>