Dear Rosa

 

Estimada Rosa, tot i desitjar-te el millor en aquesta nova etapa que has iniciat en jubilar-te com a professora d’anglès, permete’ns que siguem una mica egoistes si et diem que et trobem a faltar i que ens agradaria que fossis al centre amb nosaltres.

Per si algú no et coneix, direm que la Rosa E. Valderrama Abarca, tot i que va arribar oficialment al nostre centre el 6 de setembre de 2001, ja hi havia estat amb anterioritat fent alguna substitució com a professora d’anglès. Durant tots aquests anys ha estat tutora de l’ESO i, últimament, també la persona d’enllaç amb els delegats i les delegades de classe, donat el seu bon tracte, la paciència i la complicitat amb l’alumnat.

El diccionari se’ns buida d’adjectius i virtuds en voler descriure com ets i què signifiques per nosaltres. Tots i totes la coneixem, però per si algú no et coneix, et definiríem com una persona generosa en tots els aspectes, una dona increïble, una professora entranyable i tot un model i referent per als teus companys i companyes.

Rosa, la reina de l’originalitat, la creativitat, les manualitats, l’attrezzo i el detallisme en la decoració de l’institut, les disfresses per la Castanyada, Nadal, Carnestoltes o Sant Jordi.

 

T’has donat en cos i ànima al nostre institut, sense mirar mai el rellotge. Això també s’anomena generositat. Tu has fet que les celebracions i les activitats extraescolars al centre lluïssin d’una forma especial i única, donant a les tradicions i festivitats un valor afegit.

De ben segur que el teu alumnat recordarà sempre més les teves classes pràctiques de cuina, elaborant unes creps o qualsevol altra delicatessen. Això si, en anglès. Delicious!

Els teus companys i companyes tenim també molts motius per sentir enyorança: les teves roses per Sant Jordi, els ossets de llaminadura a les reunions… i moments entranyables que no desvetllarem.

 

 

Tota la comunitat educativa et desitgem que aquest camí que ara encetes estigui ple d‘amazing challenges and moments.

Nice to meet you dear Rosa. We love you.

I gràcies per ser som ets!

 

1 comentari

  1. Rosa Valderrama Abarca

    Hola Ma Teresa,
    No tinc paraules per agraïr-te el que m’has dit i les fotogràfies que m’has dedicat. Sou tots vosaltres el que heu fet possible que m’hagi trobat d’alló més bé per ser com sou, tant alumnes com a professorat.
    A big hug to everybody from Perú.
    Rosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>