Vista a l’Hotel Central

Avui hem visitat l’hotel Central situat a la Via Laietana de Barcelona. Hem gaudit d’un lloc especial i molt ben cuidat, on és respirava un ambient de repòs i assossec, tot i estar en una via sorollosa i molt cèntrica de la ciutat. La visita ha sigut a càrrec de la directora de l’hotel, na Sílvia de Blas, que ens ha explicat, d’una manera amena, els serveis que ofereix l’Hotel Central, el que els seus clients demanen, el nivell d’ocupació mitjana de l’hotel i la tipologia de clients que el freqüenten.
La Directora ha destacat la importància de recollir tota la informació d’hàbits, costums i gustos dels clients, a través dels treballadors de l’hotel, per satisfer i sorprendre els clients allotjats i per millorar així les seves expectatives.
També ens ha acompanyat, durant la visita a les instal•lacions de l’hotel, en Jordi Isern, director d’Allotjament, que amb la seva simpatia, proximitat i disponibilitat cap als nostres alumnes ha transmès els valors i capacitats que ha de tenir qualsevol persona que vulgui treballar en un hotel de 5 estrelles.
Hem obtingut una classe magistral del que és un servei sencer d’un establiment hoteler, en un espai on es respira un boníssim ambient laboral entre els treballadors i on hem rebut un molt bon tracte a tots els nivells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>