Prevenció de Riscos Laborals a la FP DUAL

Un dels requeriments per poder accedir a l’empresa i dur a terme una estada en modalitat DUAL, és tenir les competències necessàries en matèria de prevenció de riscos laborals.

La prevenció de riscos laborals, és una unitat formativa que es treballa al mòdul de Formació i Orientació Laboral (FOL). S’analitza la cultura preventiva i la necessitat de vetllar per la seguretat i la salut dels treballadors i treballadores en l’entorn laboral.

Els alumnes obtenen les competències i se’ls introdueix en l’anàlisi de les condicions de treball i els factors de risc presents en l’entorn laboral. Se’ls capacita per avaluar els riscos derivats de la seva activitat professional, participen en l’elaboració d’un pla de prevenció de riscos en l’empresa i apliquen mesures de prevenció i protecció individual i col.lectiva. Tanmateix s’introdueixen en els protocols d’actuació en cas d’emergència i primers auxilis.

Podeu trobar molta més informació sobre la formació professional dual al web https://projectes.xtec.cat/fpdual/ o escriure’ns a fpdual@cirvianum.cat i resoldrem els vostres dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>