FEM GIRAR LA RODA.

Fem formació de centre sobre Ambients a Educació Infantil i Primària. Sempre estem repensant la nostra manera d’ensenyar, per això necessitem formació i treball. Tenim l’assessorament de l’escola Els Encants de Barcelona, on s’ha desenvolupats diferents projectes.

Nosaltres volem fer girar la RODA (Racons Orientats i Destinats a l’Alumne) al nostre centre, des de la nostra mirada particular cap als Ambients. La idea és potenciar les capacitats de cada infant repectant els ritmes d’aprenentatge propis. Busquem la motivació de l’alumnat i la seva autonomia, però alhora, volem que siguin responsables del seu aprenentatge i se’l gestionin correctament. Per començar volem crear una RODA més guiada del què trobem en altres tipus d’Ambients, per comprovar que funciona com cal. Poc a poc anirem introduïnt els canvis que creguem necessaris.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>