Erasmus+

 La nostra escola ha obtingut 5 beques Erasmus+ KA1.

 

El curs 2015-2017 vam obtenir la primera beca amb el projecte “Plurilingual School”.

Sis mestres de l’escola van anar a fer diferents cursos de formació a Cambridge (Regne Unit) i posteriorment es va realitzar una FIC per integrar a la nostra escola les noves metodologies adquirides. Amb aquesta beca vam incorporar les hores PLURI. Què són les hores pluri? A les classes de medi, matemàtiques, educació física i música fem unitats i projectes en anglès. A Educació Infantil es fan sessions setmanals d’anglès des de P3 fins a P5. Notícia sobre la celebració de la SETMANA DE LES LLENGÜES  >>>AQUÍ.

Cliqueu al logo del projecte per poder llegir el resum i veure alguna fotografia: 

 

 

La segona beca Erasmus+ KA1 va arribar el curs 2017-18 amb el projecte “Living in Europe”.

Set mestres de l’escola van viatjar a 3 països a fer diferents formacions que van servir per ampliar i consolidar el projecte plurilingüe del centre. Tres mestres van viatjar a Itàlia, dues mestres a Finlàndia i dos mestres més a la República Txeca. Cada classe tenia el nom d’un país de la Unió Europea. Durant tot el curs l’alumnat va estar treballant a fons aspectes importants del seu país i a final de curs es va celebrar “La Setmana de les Llengües” on es va compartir tota la informació adquirida. Al mateix temps cada mes es va treballar un valor de l’article 2 del Tractat de la Unió Europea. 

Cliqueu al logo del projecte per poder llegir el resum i veure alguna fotografia: 

 

La tercera beca Erasmus+ KA1 va arribar el curs 2018-19 amb el projecte “Be positive”.

Com a tots els projectes que hem dut a terme a la nostra escola té en compte la diversitat lingüística i cultural com a base de la nostra convivència. Un projecte que continua apostant per la millora de l’anglès però també pel treball de les emocions, la cohesió social, la inclusió, la prevenció del bullying i la millora de la convivència. Hem realitzat sis mobilitats de formació a OXFORD i dos Jobshadowing a una escola d’Holanda. 

Cliqueu al logo del projecte per poder llegir el resum, veure alguna fotografia i alguna notícia: 

 

La quarta beca Erasmus+ KA1 ha arribat el curs 2019-20 amb el projecte “Click and Start”.

El projecte Click and Start  té com a objectiu principal la millora de la competència digital de l’alumnat al mateix temps que continua apostant per la millora i la pràctica de l’anglès. Durant aquest estiu set mestres de l’escola han viatjat al Regne Unit per realitzar diferents cursos adreçats a millorar ús de les noves tecnologies a l’aula, la seguretat a internet, l’atenció a la diversitat, la motivació, la carpeta virtual d’aprenentatge, la prevenció del ciberbullying i l’entorn G Suite for Education. 

Cliqueu al logo del projecte per poder llegir el resum, veure alguna fotografia i alguna notícia: 

 

 

STEAM TEAM, el nom de la cinquena beca Erasmus + KA1 consecutiva per a 2 cursos, 2020-21 i 2021-22.

Aquesta beca està enfocada a fomentar el treball de les ciències i matemàtiques a l’aula.

Hi ha previst viatjar a diferents escoles europees per col·laborar amb mestres d’arreu que ja fa temps que apliquen nous mètodes per treballar les matemàtiques i les ciències en general. La pandèmia ha alterat aquestes visites i contactes, però esperem que aviat puguem reprendre aquestes col·laboracions entre mestres.

La mascota del projecte representa una proveta de laboratori de la qual surten, en forma d’idees, tot allò científic que volem treballar a les nostres aules, adaptat per nivells.