Actualitzacions sobre la preinscripció 2020-21

Novetats!!!

Publicació de les adjuditacions definitives i llista d’espera.

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a 29/05/2020

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada definitiva a 11/06/2020

Jornada de portes obertes: recull de les preguntes i respostes de l’espai virtual 

En aquesta presentació teniu explicats tots els punts del vídeo, i afegim alguns més que ens han semblat imprescindibles i interessants com a part del nostre projecte educatiu:


Portes obertes 2020 de EscolaPoblenou

 

LA PREINSCRIPCIÓ SERÀ TELEMÀTICA   DEL  13  AL  22   DE  MAIG

Caldrà enviar un e-mail a l’escola,  a8002642@xtec.cat amb:

1- El resguard de la sol·licitud

2- La documentació necessària escanejada  o fotografiada

  • Llibre de família.
  • DNI o NIE de la persona sol·licitant.
  • DNI de l’alumne/a si en té.
  • Targeta sanitària del nen / a.
  •  Si la residència actual no coincideix amb la del DNI, no cal enviar el Certificat de convivència, caldrà indicar-ho al e- mail de l’escola quan envieu la preinscripció, el Consorci farà la comprovació d’ofici.
  • Les persones que al·leguen el compliment d’un o més criteris de prioritat (específic, general o complementari) han d’enviar també la documentació escanejada o fotografiada, per les dues cares, que s’indica per a cada criteri.

L’escola us enviarà un correu de confirmació de rebuda.

En cas de dubtes, problemes o dificultats en el moment de fer la tramitació telemàtica de la preinscripció, podreu rebre suport telefònic o demanar cita prèvia trucant al telèfon: 935511000, de 9.00 h a 13.30 h.

De manera excepcional, oferim la opció de presentar la sol·licitud de forma presencial a l’escola del 19 al 22 de maig. Caldrà  portar mascareta i guants en tot moment.

Caldrà demanar cita prèvia a l’escola a través d’aquest  enllaç.

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o trucant al telèfon  634288134 (exclusiu per temes de preinscripció) del 13 al 22 de maig de 10 a 13 hores.

Resum oferta de places

Més informació:

https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/preinscripcio

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>