Activitats de la Setmana d’Emergència Climàtica

Avui hem fet algunes activitats per celebrar la Setmana d’Emergència Climàtica. Com ja sabeu, al llarg d’aquesta setmana s’han fet moltes activitats a tot el món relacionades amb un tema que ens preocupa molt a tots i totes, el canvi climàtic, i què podem fer per revertir aquesta situació.

Des de l’escola hem engegat el projecte de refugis climàtics, però no n’hi ha prou, ens hem de conscienciar i fer tot el possible per aturar la crisi climàtica que la humanitat ha provocat al llarg dels últims dos segles.

Sota el lema “Fem un cop de mà al nostre planeta”, avui hem parlat sobre el que podem fer individual i col·lectivament com a societat per tenir un futur més esperançador. Després del pati ens hem reunit tots al pati, alumnes i mestres, els alumnes de sisè han preparat un manifest que han llegit a tots els companys de l’escola, i hem fet un minut de silenci.

Cada infant ha fet la silueta de la seva mà i, com sempre acompanyats de música, les hem “plantat” per fer un cop de mà al nostre planeta.

Aquí podeu veure algunes imatges de la jornada.

 

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>