La lectura ens dóna vida.

Hola lectors i lectores,

Aprofitant que la setmana passada vam fer una visita a la biblioteca volem explicar-vos tot allò que ens aporta la lectura en el nostre dia a dia.

A l’escola dediquem 30 minuts diaris a la lectura. D’aquests, 15 minuts són per gaudir de forma individual i silenciosa i els altres 15 minuts per llegir en parelles i practicar la lectura en veu alta.

D’altra banda, setmanalment llegim un conte per treballar aspectes emocionals, que ja us ho hem explicat alguna vegada, i ens agrada molt, perquè és un moment de compartir amb els companys i comp anyes un moment molt especial per nosaltres.

Us engresquem a continuar gaudint de moments de lectura des de casa.  Per exemple, llegir algun llibre abans d’anar a dormir, pot ser un bon moment per a fomentar el gust per llegir, l’hàbit lector i, el més important, passar una estona junts.

La Nati Berga fa un recull dels beneficis d’aquestes entones de LECTURA COMPARTIDA AMB ELS FILLS/ES en la següent infografia: 25 beneficis d’explicar contes als infants

Per últim comentar-vos que la setmana passada vam anar de visita a la BIBLIOTECA MUNICIPAL DE L’ATENEU.  Estàvem molt emocionats  i emocionades i ens ha agradat molt.  Allà hem pogut recordar el funcionament de la biblioteca. Després havíem de llegir un seguit de frases i pensar si eren certes o no.  També hem pogut descobrir nous llibres i ens han explicat alguns.  I per últim, hem gaudit d’una estona mirant, llegint i compartint llibres de la biblioteca.

Per veure totes les imatges podeu clickar en aquesta imatge.

Una abraçada amb els ulls.