ENS CUIDEM I ENS ESTIMEM!!

Les darreres setmanes, hem fet algunes activitats que ens han ajudat a fomentar la cohesió de grup i, per tant, a cuidar-nos, estimar-nos, respectar-nos, valorar-nos, escoltar-nos i un llarg etcètera!

Per exemple, hem fet L’ARBRE DELS DESITJOS, on de forma col·lectiva ens hem posat d’acord per crear-lo amb una sola consigna: “l’hem de pintar amb les nostres mans”. Primer, vam decidir estampar una ma de color verd fluix, després ditades amb verd fort i, per fer el tronc, vam fer-ho amb la part lateral de la mà.

Per últim, cadascú va buscar per l’aula algun cilindre per poder dibuixar la BOLA a un full de color i escriure-hi un desig.

Aquí teniu l’àlbum amb el recull de fotografies de tot el procés.

 

I, una altra activitat que està tenint molt d’èxit és l’espai dels MISSATGES BONICS.

Arrel d’una situació-problema, i després de parlar-ne en l’assemblea va sorgir la necessitat de fer un espai a l’aula on els nens i nenes de forma lliure, poguéssin escriure’s missatges bonics. Per això, cadascú va crear la seva bústia amb un rotlle de paper de vàter. En diferents moments i de forma secreta i misteriosa, s’escriuen cartes entre ells i elles i les deixen a la bústia corresponent. Quan veiem que TOTES les bústies estan plenes, repartim les cartes i tothom se’n va amb el cor alegre i una emoció preciosa que se’ls hi plasma a la cara.

Aquí teniu enllaçat l’àlbum amb les fotos d’aquests bonics moments.

És fantàstic com a poc a poc, entre tots i totes, anem teixint relacions d’empatia, de solidaritat, de respecte i sobretot PLENES D’AMOR I BONES INTENCIONS.

I no he trobat res millor per tancar aquesta publicació que aquesta creació espontània del nostre company Carles.