Carnaval… Carnaval…

Avui hem pogut celebrar un Carnaval ben diferent!!! Per Comunitats, amb distància i mascareta però amb disfresses, música, ball i molts somriures! Hem trobat a faltar els nostres estimats companys i companyes confinats i confinades, i per això els hem dedicat unes paraules, un aplaudiment i molts petons voladors.
Aquest curs les disfresses estaven relacionades amb els fets històrics, músiques i invents dels darrers 40 anys. Cada Comunitat estava dedicada a una dècada: els Petits i Petites a la dècada del 2010 al 2020. La Comunitat dels Mitjans i Mitjanes s’han centrat en la dècada del 2000 al 2010. La Comunitat dels Grans als anys 90, i l’Equip Educatiu als anys 80. Hem volgut recordar i aprendre de manera divertida fets relacionats amb les quatre dècades de l’escola Pau Vila.
Ens hagués agradat comptar amb l’acompanyament de les famílies de l’escola, com acostumem a fer. Us hem troba a faltar!!
Hem pogut acomiadar el Rei dels Poca-Soltes agraint la diversió i els somriures d’aquests dies. Compartim amb vosaltres fotos i vídeos que hem fet al llarg del matí!! Esperem que us agradin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>