Aprofundim en els planetes

Bon dia a totes i tots.

Les darreres setmanes hem investigat una mica sobre cada planeta per convertir-nos en experts dels planetes. L’objectiu era poder explicar els planetes del sistema solar als nostres companys i companyes per a poder fer un recull d’informació de cada planeta.

El treball d’investigació l’hem realitzat en parelles, mitjançat l’iPad, la cerca en Google i la visualització de vídeos i imatges hem pogut utilitzar les eines digitals de forma autònoma. No obstant, també disposàvem d’informació seleccionada en format paper per garantir tot el que havíem de saber de cada planeta. Després havíem d’organitzar una cartolina amb tota la informació, ens ha costat una mica!, pero al final hem pogut fer una exposició al passadís sobre tot el que sabem dels planetes.

Per a nosaltres, no ha sigut gens fàcil poder realitzar aquest projecte, requeria molta autonomia, molt treball cooperatiu i molta concentració, i ens ha costat una mica perquè hem necessitat una mica d’acompanyament. Però ja estem més a prop d’adquirir aquestes competències gràcies a tenir l’oportunitat de poder fer-ho.

De cara al tercer trimestre tornarem a fer un projecte amb una dinàmica similar per a poder seguir evolucionant en les nostres competències d’aprenentatge.

 

Fins aviat lectores i lectors.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>