VISITEM LA BIBLIOTECA

LA CLASSE DELS PARDALS PORTÀVEM UNS QUANTS DIES MOLT EMOCIONATS…  EL DIJOUS VAM FER UNA SORTIDA A LA BIBLIOTECA D’ESPARREGUERA!

ELS DIES PREVIS A LA SORTIDA VAM COMENTAR EN ASSEMBLEA TOT ALLÒ QUE SABEM SOBRE LES BIBLIOTEQUES:

  • TENEN MOLTS LLIBRES
  • POTS EMPORTAR-TE ELS LLIBRES A CASA
  • S’HA D’ESTAR EN SILENCI PERQUE LA GENT ES VOL CONCENTRAR PER LLEGIR

TAMBÉ TENÍEM DUBTES SOBRE ALLÒ QUE FARÍEM A LA BIBLIOTECA:

  • POTSER VEIEM UN TEATRE
  • MIRAREM LLIBRES
  • POTSER ENS DONARAN CARNETS

AIXÍ DONCS, EL DIJOUS AL MATÍ VAM EPRENDRE EL CAMÍ CAP A LA BIBLIOTECA AMB MOLTES GANES… TANTES QUE FINS I TOT VAM ARRIBAR AVIAT!!!

SORT QUE ALLÍ JA ESTÀVEN PREPARATS I ENS VAN DEIXAR ENTRAR ABANS!

UN COP A DINTRE VAM OBSERVAR TOT L’ESPAI INFANTIL I ENS VAM ASSEURE PER PODER ESCOLTAR QUATRE CONTES: L’ERUGA GOLUDA, EL PEIX IRISAT I DOS CONTES DESPLEGABLES ANOMENTATS UN GAT? I, UN RATOLÍ?

ENS VAN AGRADAR MOLT!

DESPRÉS D’ESCOLTAR ELS CONTES ENS VAN DEIXAR TAFANEJAR TOTS ELS LLIBRES QUE HI TENEN I, DE FORMA AUTÒNOMA, VAM ANAR BUSCANT, REMENANT, OBSERVANT, COMPARTINT ELS LLIBRES AMB ELS COMPANYS I LES MESTRES.

QUAN ES VA ACABAR LA VISITA VAM FER UN ESMORZAR COMPARTIT A LA PLAÇA DE DAVANT DE LA BIBLIOTECA PER AGAFAR FORCES PER TORNAR A L’ESCOLA.

UN COP A L’ESCOLA VAM SORTIR UNA ESTONA AL PATI I VAM FER REFLEXIÓ FOBRE COM HAVIA ANAT LA SORTIDA. TOTS ESTÀVEM MOLT SATISFETS I TENÍEM CLAR QUE TORNARÍEM A LA BIBLIOTECA PER PODER LLEGIR LLIBRES AMB LA FAMÍLIA.

“NO HI HA ESPECTACLE MÉS BONIC QUE LA MIRADA D’UN NEN QUE LLEGEIX.” Günter Grass

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>