RECULL D’ACTIVITATS DE LA CLASSE DELS OFICIS!

Aquesta entrada la dedicarem a fer una mica de recull de les activitats que hem realitzat aquests últims dies a classe.  Així podrem plasmar d’alguna manera el nostre moment d’aprenentatge i compartir-lo amb vosaltres.

Comencem!

PROJECTE DELS OFICIS – FEM UN MURAL

Durant la setmana anterior vam dedicar un parell de sessions a la invenció d’un ofici.  La idea era crear un ofici del futur, ja que anteriorment vam fer un passeig per la història dels oficis. Finalment, van sortir 4 oficis ben divertits:

  • “El/la cositacsi”.
  • “L’alcantariller/a”.
  • “L’escultor/a de zel”.
  • “El cochista elèctric”.

Cada taula va preparar el seu mural i va realitzar una petita exposició.  Tot i què vam treballar la creativitat, vam escriure i vam pensar, va ser una activitat que ens va ajudar a potenciar el treball en equip, perquè ens havíem de posar d’acord, el ser flexibles davant les idees dels altres, l’acceptació i la satisfacció de realitzar una tasca conjuntament. Ens ha enriquit molt!  El procés va primar per sobre del resultat.  Estem contents i contentes.

Recull d’imatges

FEM ENGLISH

A les sessions d’anglès hem estat practicant vocabulari relacionat amb els FARM ANIMALS i WILD ANIMALS. Ara estem acabant de crear un “Strange animal” per parelles.  Estem practicant les expressions Is – Isn’t ; Has – Hasn’t. Ens està costant una mica però hi fiquem moltes ganes!!!

Recull d’imatges

PRACTIQUEM LA SUMA AMB TRANSFORMACIÓ

Hem estat veient vídeos, practicant per taules i realitzant alguna proposta individual per aprofundir en les sumes de centenes amb transformació.  Mica en mica estem més segurs/es i les gaudim molt més. Ara ja ens iniciarem en les restes amb transformació.  Ens en sortirem!

Recull d’imatges

SEGUIM PRACTICANT AMB ELS RITMES

A música ens hem endinsat en els patrons musicals:  escoltem audicions a la vegada que seguim el ritme i la melodia mitjançant uns símbols.  Ens està agradant molt.  De tant en tant continuem recuperant els musicogrames del primer trimestre que tant ens van agradar.  Seguirem amb l’experimentació d’instruments i primeres composicions, les danses i les cançons.

PATRONS MUSICALS

QUÈ ESTEM FENT A EDUCACIÓ FÍSICA?

A educació física estem treballant l’expressió corporal.  Estem prenent consciència de les possibilitats del nostre cos a partir de dinàmiques, exercicis i jocs.  L’altre dia vam intentar fer una lletra.  Endevineu quina és?

 

I JA PER ACABAR…

Com sempre us deixem un recull d’imatges amb allò que ens agrada compartir i les creacions que anem fent.  Aquests moments per a la classe dels oficis són molt importants.  Ens permeten coneixe’ns més, fer vincle, potenciar l’expressió oral i l’oportunitat d’obrir-nos als altres i al MÓN.

FINS AVIAT!!!!

       Compartim                                                                                                             Creacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>