FEM UN CASTELL!

QUAN VAM ESCOLLIR EL NOM DE LA CLASSE, UNA DE LES PRIMERES ACTIVITATS QUE VAM FER, VA SER UNA PLUJA D’IDEES D’AQUELLES ACTIVITATS QUE PODÍEM FER SENT LA CLASSE DE LES PRINCESES I ELS PRÍNCEPS. VAM DEIXAR RECOLLIDES LES NOSTRES IDEES EN EL SEGÜENT CARTELL. AIXÍ SOM CONSCIENTS D’ALLÒ QUE HEM FET I EL QUE TENIM PENDENT.

DE MICA EN MICA HEM ANAT FENT ALGUNA DE LES NOSTRES IDEES I ALTRES LES ANIREM FENT MÉS ENDAVANT. TAMBÉ ÉS PROBABLE QUE ANEM AFEGINT MÉS O MODIFICANT LES IDEES PRÈVIES QUE TENIM.

AQUESTA SETMANA HEM INICIAT LA DECORACIÓ DE LA PORTA DE LA CLASSE, QUE VAM DECIDIR ENTRE TOTS I TOTES QUE SERIA UN CASTELL A ON ESTIGUESSIN TAMBÉ ELS SEUS DIBUIXOS.

A PARTIR DELS CONTES DE PRINCESES I PRÍNCEPS QUE HEM ANAT PORTANT A L’ESCOLA, ENS VAM FIXAR EN QUINS EREN ELS ELEMENTS CARACTERÍSTICS DE LA VESTIMENTA DE LES PRINCESES I ELS PRÍNCEPS. UN COP ELS VAM TENIR CLARS, ENS VAM POSAR A DIBUIXAR EL PERSONATGE QUE VOLÍEM FOS UN PRÍNCEP O UNA PRINCESA.

 

 

 

 

 

 

 

UN COP VAM TENIR ELS DIBUIXOS FETS ELS VAM PINTAR AMB COLORS DE FUSTA I ELS HI VAM FER ALGUN DETALL AMB RETALLS DE TELA.

 

 

 

 

 

 

EL LEO VA PORTAR UN CONTE D’UN CASTELL QUE ES DIU

LA VIDA EN UN CASTELL

 

AQUEST CONTE ENS VA AJUDAR A VEURE QUINS EREN ELS ELEMENTS CARACTERÍSTICS DE LES FAÇANES DELS CASTELLS, I INCORPORAR-LOS AL CASTELL DE LA NOSTRA PORTA.

 

AIXÍ VAM VEURE QUE ELS CASTELLS:

  • TENEN BLOCS DE PEDRA DE COLOR GRIS
  • BANDERA
  • ESCUT
  • PORTA
  • FINESTRES
  • UNA TORRE.

ENS VA AGRADAR MOLT AQUEST CONTE DEL LEO I EL VAM MIRAR AMB ATENCIÓ UNA ESTONA A RACONS.

 

 

 

 

 

 

TENÍEM MOLTA IL·LUSIÓ PER DECORAR LA NOSTRA PORTA I DE SEGUIDA ENS VAM POSAR A BARREJAR EL COLOR NEGRE I EL BLANC PER CREAR EL COLOR GRIS, PER PODER PINTAR ELS BLOCS DE PEDRA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UN COP SECA LA PINTURA, VAM COMENÇAR A ENGANXAR ELS BLOCS DE PEDRA” A LA PORTA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENCARA TENIM MOLTA FEINA A FER, QUAN TINGUEM EL NOSTRE CASTELL ACABAT US HO ENSENYAREM.

SI VOLEU VEURE I DESCARREGAR TOTES LES IMATGES DE L’ELECCIÓ DEL NOM DE LA CLASSE I D’AQUESTES ACTIVITATS CLIQUEU A LA SEGÜENT IMATGE.

FINS AVIAT FAMÍLIES.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>