EL DRAUVIL A LA COMUNITAT DE MITJANES I MITJANS

Durant aquests últims dies des de la Comunitat de Mitjans i Mitjanes hem volgut fer una activitat relacionada amb el tema del curs, els 40 anys d’escola, i que ens ajuda també a seguir enfortint el vincle entre la Comunitat.

A la vegada, hem vinculat aquesta activitat amb Sant Jordi, on el nostre DRAUVIL ha continuat prenent protagonisme. Primer les mestres de la comunitat vam gravar un vídeo explicant el conte de la història del Drauvil: Una mascota feliç de viure amb nosaltres…

A continuació, en Drauvil ens va enviar un vídeo dient-nos que teníem un repte: haviem d’anar al pati i buscar, per classes, una carpeta on trobaríem unes instruccions i dues peces.

PETIT VÍDEO D’ALUMNES BUSCANT PECES

JA LES HEM TROBAT!!!

Una vegada les vam trobar, les vam llegir i vam decidir entre tots i totes com decoraríem les peces, podíem fer servir tot tipus de material: taps, cartolina, globus, plastilina, etc.

I així vam anar elaborant les peces…

HAN QUEDAT XULÍSSIMES!

Finalment cada nivell ha anat posant les peces en un plafó i entre tots i totes

SORPRESA! Hem creat un mosaïc del Drauvil!

Ha estat una activitat molt maca que ens ha ajudat a sentir-nos una mica més aprop els uns dels altres, ja que sense l’ajuda de tots i totes no ho hauriem aconseguit! També ens ha servit per conèixer una mica més la història de la nostra mascota: en Drauvil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>