MEDIADORS AL PATI

L’equip de Mediadors al Pati hem fet unes trobades virtuals per fer el tancament del curs, un acabament diferent per un curs que ha tingut un tercer trimestre tan diferent!
Els nostres mediadors han manifestat que han estat bé, han fet moltes coses -de casa i de l’escola- han tingut temps per avorrir-se i sobretot han trobat a faltar els amics i amigues.
La valoració del temps en què van fer de mediadors ha estat molt positiva. Diuen que es sentien bé fent de mediadors perquè:

– Confien en tu per fer aquesta tasca.
– Pots ajudar als altres.
– Pots jugar amb altres nens, especialment els que estaven al pati de Petits.
– Aprens a gestionar els conflictes amb els altres i et serveix per tu.
– Aprens a posar-te al lloc de l’altre.
– El diàleg el trobes molt important i necessari.
– …

També han pogut valorar aquest temps de confinament i ens diuen que han après a:

– Utilitzar més la tecnologia.
– Descobrir noves aficions.
– Valorar a la gent que està al teu costat.
– Donar més importància a les coses.
– Donar més importància a la higiene.
– Donar més importància a la família.
– …

Quan parlàvem del curs vinent tots han expressat el seu desig de continuar sent mediadors i mediadores, ho entenem, prenem nota i al setembre en parlarem.

Els hi diem:
Nois i noies, sou genials i estem contentes que pugueu posar paraules a tots els sentiments i a tot el que heu aprés! Endavant mediadors i mediadores, aquests aprenentatges que heu fet són vostres i us ajudaran molt en la vida! El curs vinent seguirem.

En aquestes trobades virtuals ens ha acompanyat l’Eva, mediadora de l’Ajuntament, que col·labora amb l’Esperança per portar a terme el projecte. I per agrair-nos la tasca feta han assistit: l’Alcalde Sr. Isidre Pineda, la Regidora de Participació Ciutadana Sra. Angeles Llive i el Regidor d’Educació Sr. Pep Busquets.

Gràcies per assistir-hi i donar ànims als nostres alumnes que, com dèieu, formen part del present i són el futur del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>