PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ 2021-22

Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional (INFORME_BAREM_PROVISIONAL_BAREM)

Llista de sol·licituds un cop resoltes les reclamacions INFORME_BAREM_RESOLTES_BAREM

Llista de sol·licituds ordenada definitiva INFORME_BAREM_DEFINITIU_BAREM

A partir de dimarts 20 d’abril fins el 26 d’abril les famílies podreu presentar electrònicament reclamacions a la baremació en l’enllaç que trobaran en la consulta individual de resultats (OVT) o en el web: preinscripcio.gencat.cat

 

1r. SORTIDA AL CRAM

El dimecres 12 de maig, els alumnes de 1r vam anar d’excursió a la platja on vam esmorzar i jugar de valent amb la sorra, desprès vam anar a visitar el CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) on vam aprendre moltes coses sobre com ajudar aquests animals.  Vam dinar a la platja on una tempesta de sorra ens va fer la guitza posant-nos sorra al dinar i ens vam arrecerar com vam poder, va ser tota una aventura tot plegat!

 

1r. THERMALIA (EL SAFAREIG)

La setmana del 26 al 29 d’abril els nens i nenes de primer vam anar a visitar el museu Thermàlia. Cada dia un grup diferent. Vam tocar l’aigua de la font del lleó, uiiii com crema!

Ens van recordar com és que l’aigua surt tan calenta i quins oficis es beneficiaven de l’aigua termal. Com per exemple oficis com el iogurter, el cisteller, les bugaderes… I ha estat molt divertit anar al safareig i fer de bugaderes. Hem rentat un mocador tal com es feia antigament. Sort que a Caldes tenim aigua termal!

6è. COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Aquesta setmana, els alumnes de 6è han realitzat les proves de Competències Bàsiques. Aquesta avaluació se centra en algunes competències bàsiques lingüístiques, matemàtiques i de coneixement del medi natural que cal haver assolit en acabar l’educació primària.
S’aplica simultàniament a tots els centres de Catalunya que… Llegeix més»

2n SORTIDA AL PARC DE LES OLORS

Els nens i nenes de 2n hem anat d’excursió al Parc de les olors a Santa Eulàlia de Ronçana, on vam poder fer una apropament a diferents tipus de plantes, conèixer les seves propietats i usos. També ens van convidar a fer tres tallers, un de planters, un de coneixement de les diferents propietats de les plantes i l’altre de bossetes aromàtiques. Tot i que va ploure una mica va ser un dia fantàstic!!

1r_Convivències al Mas Saiol

El dilluns 12 i el dimarts 13 d’abril els nens i nenes de 1r vam anar de convivències al Mas Saiol de Moià.

Va ser molt emocionant i ens vam convertir en pirates per poder trobar el tresor del Barba Negra.

Ens ha agradat molt dormir en lliteres, el menjar estava boníssim i els monitors eren molt divertits. Ha estat genial!

5è. FEM MÚSICA

Aquest curs estem vivint la música d’una manera una mica diferent… ja no baixem a l’aula de música per fer les classes, però les nostres aules també es poden convertir en uns bons escenaris.
Voleu veure com fem música amb el nostre cos? Us convidem a… Llegeix més»