Benvinguts/des a l’Escola Montbui

Si vols anar més ràpid, camina sol;
si vols arribar lluny, ves acompanyat.
                                                                      proverbi africà

a+a+ Festival

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre, els companys del grup de treball del baix Montseny van organitzar una jornada de germanor per als participants dels diferents grups a+a+.
Vam gaudir d’una jornada per compartir materials i propostes matemàtiques de tot tipus: geometria… Llegeix més»

5è. FORMIGUES COOPERATIVES

Formigues cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu, on alumnes de diferents escoles de Catalunya després d’experimentar reptes cooperatius a la classe d’educació física n’inventen de nous, els comparteixen amb altres escoles, els proven, els milloren i  fan una valoració.
Aquest curs els alumnes de 5è de… Llegeix més»

5è. PROJECTE CANTÀNIA

Cantània és una activitat participativa impulsada per l’Auditori de Barcelona des de fa més de 30 anys, en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya. Cada any s’estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Els encàrrecs, fins… Llegeix més»

4t. DELEGATS DE CLASSE

Uns quants alumnes de 4t A i 4t B van presentar-se com a delegats de classe.
Per aquesta raó van preparar les seves presentacions davant del grup, confeccionant murals, notes, powers points.. Alguns també van preparar paperets que repartien entre els companys demanant el seu vot.
Ho… Llegeix més»

1r. Matemàtiques a+a+

Hem estat treballant diferents continguts de l’àmbit matemàtic d’una manera vivencial, manipulativa i representativa:
Hem construït números amb el cos, els hem repassat amb diferent material, els hem resseguit caminant amb els ulls tancants i els hem reproduït amb cordes i fils.
Hem descobert la simetria amb… Llegeix més»