Benvinguts/des a l’Escola Montbui

Si vols anar més ràpid, camina sol;
si vols arribar lluny, ves acompanyat.
                                                                      proverbi africà

4tB. EL NOTICIÓN

Bon dia famílies!
Els nens i nenes de 4tB hem creat, a l’assignatura de Castellà, un blog de notícies sobre esports, literatura i videojocs. Hem après com es crea una notícia, com s’estructura un blog i hem presentat els nostres treballs a la resta de companys/es… Llegeix més»

Us dic adéu i no sé com fer-ho…

Us dic adéu i no sé com fer-ho… Us dic adéu amb la boca petita.

Em costa acomiadar-me de l’escola després de tants anys… Hem fet camí junts! Tanco els ulls i me’n recordo de tantes vivències compartides…

Les paraules m’abandonen i només us puc dir que ha estat una experiència única i que entre tots hem gaudit, hem compartit i ens hem estimat…

Gràcies, gràcies i mil gràcies per tot el que m’heu donat…

Sou fantàstics!

 

Elena

 

 

1r. CAIXAFÒRUM

El 15 de gener, els nens i les nenes de 1r vam anar al CaixaFòrum a fer unes activitats d’expressió artística.
Una de les actitivats era musical… I nosaltres mateixos vam fer música amb estris de cuina: cassoles, pals xinesos, cubells, coberts i molts més.
I l’altra… Llegeix més»

5è. PROJECTE CANTÀNIA

Cantània és una activitat participativa impulsada per l’Auditori de Barcelona des de fa 30 anys, en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya. Cada any s’estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Els encàrrecs, fins a dia… Llegeix més»

P3. EL NOM DE LA CLASSE

La classe dels pardals i de les orenetes estem començant a treballar el centre d’interès a partir del nom de la classe. Estem recopilant informació que l’alumnat va portant. Mica en mica l’aniran explicant i anirem ampliant el nostre coneixement.