PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

   del 15 al 24 de març de 2021

JORNADA DE PORTES OBERTES I INFORMACIÓ

[VISITA’NS] 

1r. PARTS OF THE BODY

Els nens i nenes de primer hem treballat les parts del cos en anglès a partir de cançons, vocabulari i jocs. Una de les activitats consistia en crear un monstre amb les parts del cos que els mestres ens indicaven oralment. Una altra activitat ha estat crear un altre monstre a partir d’un joc de taula cooperatiu.

 

4t. RACONS

Als nens i nenes de 4t els hi agrada molt treballar per racons. Durant l’estona de racons s’organitzen en grups reduïts on es porten a terme activitats relacionades amb allò que s’està treballant i repassant a l’aula. Són moments on hi ha un treball més… Llegeix més»

4t. LA TEORIA DEL COLOR

Els nens i nenes de quart estem descobrint moviments i artistes que ens estan deixant bocabadats! Hem pogut conèixer artistes com l’Andy Warhol i el Pop Art i Kandinsky. Les seves obres estan plenes de color per tot arreu! Això ens ha permès entendre com… Llegeix més»

6è. #100TÍFIQUES

L’11 de febrer es celebra el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència. A l’escola, des de fa alguns anys, aquest dia el dediquem a fer activitats relacionades amb la ciència i el paper que ha tingut i té la dona en… Llegeix més»

Carnestoltes: PRIMER MANAMENT

Prepareu-vos menuts i grans que la festa ja ha començat!
Us vull fer saber que ja he arribat i les meves normes han començat!
Haureu de fer-me cas, per passar una setmana ben engrescats!