ENGLISH AT SCHOOL

El dilluns 18 va venir en Josep Artigal, mestre i investigador de les llengües, i l’Alison, mestra d’anglès, a la nostra escola. Van entrar a les classes de P3, P5, 1r i 2n a explicar contes seguint el mètode Artigal, després juntament amb mestres d’altres escoles vam reflexionar sobre la pràctica de l’ensenyament de la llengua anglesa.

El mètode està basat en contes senzills i significatius per als alumnes on ells hi participen de forma activa. Els story-tellings són contes escenificats de manera col•lectiva i compten amb diverses activitats per ajudar a interioritzar aquests contes i la llengua anglesa: cançons, murals, llibres, jocs, treballs de retallar i enganxar o petits teatres amb personatges autoadhesius.

Segons Josep Maria Artigal: “Les llengües no s’aprenen primer i s’usen després. S’usen i és llavors quan s’aprenen. És a dir, s’aprèn a parlar parlant.”

https://photos.app.goo.gl/euJKwqcku4gxR9uC8

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>