3r. L’AVENTURA D’EN “CARACREMADA”

Els nens i nenes de tercer han viscut una aventura ben emocionant aquestes primeres setmanes de curs! En “Caracremada” els va sorprendre enviant una carta a cada classe de tercer! Els explicava que s’havia quedat atrapat en el temps i que necessitava la seva ajuda!!

Cada classe va pensar el seu itinerari del barri per aconseguir el seu objectiu. Els infants dels Camp de l’Arpa havien de recuperar els rals de plata i els escuts d’or; els de la Bolera havien de desxifrar els enigmes del missatge secret; i els de l’Ametller havien de recuperar les peces de roba.

Ja imagineu que ho van aconseguir, oi? Doncs sí! Van ajudar al “Caracremada” i ell els hi va agraïr i els va regalar un joc sobre el poble de Caldes de Montbui. Esperem que els nens i nenes de tercer gaudeixin molt aprenent coses noves sobre la vila!

Aquí us deixem un recull d’imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>