Feines per fer a casa a partir del 24 de març

Bon dia famílies!!!

Com sabeu, el temps de confinament a casa s’està allargant i tots els mestres ens hem organitzat per enviar-vos tasques a través del bloc de cada nivell a partir de demà dimarts 24 de març.

Recordeu que totes aquestes tasques són perquè els nostres alumnes no perdin l’hàbit d’estudi i per tant són de repàs. En cap cas aquestes tasques són avaluables, ni avançarem temari nou.

Les activitats constaran d’enllaços a material que han cercat els mestres a Internet on només haureu de clicar-lo per oblir-lo i fitxes que han preparat els mestres. Som conscients que no tothom disposa d’impressora per imprimir les fitxes, per tant, NO CAL IMPRIMIR LES FITXES, només caldrà que responeu les activitats en la llibreta de l’escola (si la teniu a casa) o en fulls a part.

Com ja vam informar en un missatge de Dinantia, cada dia tindreu activitats de diferents àrees i podreu enviar les vostres feines, fotos, videos a les adreces de correu electrònic corresponent al vostre cicle.

Tot el material que ens envieu, l’anirem penjant a les xarxes de l’escola.

Bon confinament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>