Xerrada: Eines i creativitat per a famílies en temps de pandèmia. Adaptar-se, recrear-se, enfortir-se…

Aquesta xerrada té com a objectiu compartir dubtes i preocupacions al voltant de les situacions creades per la pandèmia i que afecta als nostres fills i filles i a la família sencera.

Parlarem de la por al contagi i la presència de la mort, la incertesa davant el present i el futur,  l’estrès del teletreball, les pantalles, la vida familiar i la cura del fills en temps de pandèmia. La confiança en la vida, l’humor i la paciència. Etc.

Reflexionarem i analitzarem les situacions estressants que afecten al benestar i l’equilibri emocional amb el propòsit de compartir eines que promogui les capacitats personals, intel·lectual i emocionals per fer front de manera positiva i creativa als efectes negatius de la pandèmia.

Metodologia: A partir de les enquestes rebudes hem creat una sèrie situacions que anirem presentant al llarg de l’activitat on es plantejaran les paradoxes, els conflictes, les pors i les incerteses d’una manera lúdica i participativa fent ús d’algunes tècniques teatrals. Combinarem aquesta metodologia amb explicacions i reflexions i compartirem eines per afrontar aquesta realitat.   

Xerrada d’1 h 30 minuts a càrrec d’en Vladimir Reinhardt, Psicòleg i en Juanjo Camarena, Pedagog i actor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>