Taller IRENIA: Els conflictes es resolen parlant.

El passat divendres dia 14 de maig, els nens i nenes de 6è van fer un taller per potenciar la comunicació no violenta i la resolució de conflictes a traves de jocs i diverses dinàmiques de grup.

Piti, la monitora que portava l’activitat va arribar molt als nens i nenes ajudant-lis a identificar alguns dels conflictes habituals en l’entorn de l’escola i així, ensenyant-lis també a transformar-los, començant pel llenguatge emprat.

Les diferents dinàmiques que va fer servir, van agradar i motivar molt al nens i nenes a participar en tot moment, ajudant-lis a reflexionar sobre els conflictes i la manera de solucionar-los.

Per acabar, va fer alguns exercicis de transformació de conflictes a traves de contes o curts relacionats amb el tema.

Com a cloenda  final, els nens i nenes van reflexionar i es van adonar,  gràcies a aquestes dinàmiques i jocs, de l’agressivitat del llenguatge durant, abans i després dels conflictes i els avantatges de la comunicació no violenta.

MOLTES GRÀCIES PITI! 😍

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>