ACTIVITAT D’ORIENTACIÓ AMB GPS PELS CAMINS DE COLLSEROLA.

El dia 13 de maig, les nenes i els nens de 6è van anar al camp d’aprenentatge de Can Santoi a fer una activitat d’orientació amb GPS pels camins de Collserola.

Després d’una breu explicació de l’activitat, amb tot el material necessari (gps,brúixola, quadern, carpeta, got mesurador…) han sortit de CAN SANTOI per iniciar l’itinerari que els tenien preparat per aprendre a orientar-se.

S’han dividit en 4 grups i han carregat en una motxilla tot el material  necessari per dur a terme l’activitat.

L’itinerari és una ruta circular en la que a més de situar-se amb el GPS i la brúixola que els aniran guiant tot el camí, també hauran d’anar fent proves, com: fitxes de reconeixement de plantes, estris per capturar espècies de la riera, mesura en graus de la posició de l’antena de Collserola…

Tots els grups han sortit amb un distanciament de 5 minuts entre ells i sempre acompanyats per algun monitor o mestra.

Tots han completat el recorregut sense problemes, moltes felicitats!

Per finalitzar l’activitat, tots es van dirigir de nou a l’aula del camp d’aprenentatge de Can Santoi per descarregar el recorregut enregistrat al GPS així com altres dades agafades: desnivell, distància recorreguda, temps…

Tots els alumnes i alumnes s’ho van passar molt bé i van aprendre moltíssim a orientar-se gràcies a la Gala (noia en pràctiques), Engràcia i en Miquel que van estar tan amables i profesionals.

GRÀCIES PER TOT I FINS UN ALTRA AVENTURA!

Per acabar el dia, vam tornat a l’escola caminant entre paratges molt bonics i ens vam aturat a mig camí per dinar i visitar el salt de l’aigua.

A continuació, us passem la web de Can Santoi on van fer un petit article de la nostra sortida de dijous per si la voleu consultar així com el seu twiter i instagram per si esteu interessats en fer alguna activitat.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>