Primer premi Mobile Learning Awards 2016

El treball amb tauletes que es porta a terme a l’escola des de fa més de dos cursos  ha estat reconegut mitjançant el primer premi del Mobile Learning Awards 2016 convocats per la Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA.

El premi és a la categoria: Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals.

Hem presentat el projecte: La biblioteca digital i la radio escolar, que hem portat a terme amb els alumnes de l’escola.

Mitjançant l’ús educatiu de dues aplicacions estem creant la biblioteca digital i la radio de l’escola amb produccions propies dels alumnes.

Els nens i nenes es converteixen en autors de contes i narracions digitals que desenvolupen la seva creativitat alhora que aprenen a escriure, a llegir i a compartir.

Amb la radio digital, les nenes i nens comuniquen i milloren totes les competències!

Més informació AQUÍ

Parlen de nosaltres a:

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Us-innovador-dels-mobils-a-leducacio

http://www.lavanguardia.com/vida/20160225/40270503/dos-proyectos-sobre-uso-innovador-del-movil-en-escuela-ganan-premios-mobile.html

http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/mla2016/premiats/

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>