Treballem des de casa

Hola famílies i alumnes,

Les mestres de l’escola seguim en contacte diàriament. Ara hem creat conjuntament un nou espai a la web de l’escola pensat per a seguir treballant des de casa i no perdre el ritme d’aprenentatge que portàvem. La pàgina es diu “Webs Didàctiques” i la trobareu a la part esquerra de la web o bé desplegant el “Menú” que es troba a dalt a la dreta de la pàgina web. Per facilitar-vos-ho, us l’enllacem fent clic AQUÍ.

Tot i així, dijous 12 de març, als alumnes de primària us vam posar feina per anar fent a casa. A més a més, durant tota la setmana teníem un article a la web de l’escola amb el nom  “Què podem fer durant aquests dies de confinament” amb enllaços a diverses webs. Ara, hem creat aquest nou espai per tenir tots aquests recursos i activitats creades per les mestres millor classificades per nivells i àrees.

És molt important que des de casa seguiu treballant i aneu visitant aquest espai. Les mestres seguirem actualitzant-la freqüentment i hi anirem afegint també material personalitzat.

*La majoria de vosaltres teniu ordinador, tablet, mòbil…; algunes activitats es poden anar mirant de la pantalla i fer-les en una llibreta o carpesà; les mares i pares ens poden anar ajudant…etc.

Si hi ha algú que no hi pot accedir o té manca d’algun recurs, es pot posar en contacte amb l’escola a través del correu electrònic b7004232@xtec.cat o través dels grups de classe i es mirarà de poder trobar alguna solució. Evidentment que en cap cas es tracta d’activitats avaluables. Són recursos perquè hi entreu, remeneu i seguiu treballant des de casa ja que sabeu que la situació s’allargarà…

Però sobretot, sobretot, el que més desitgem és que tots i totes estigueu bé, que us cuideu molt i que seguim amb el #joemquedoacasa. Ànims i endavant!