“TOTS ELS APRENENTATGES IMPORTANTS DE LA VIDA ES FAN JUGANT” Tonucci
El nostre objectiu és donar a conèixer l’etapa de 0 a 3 anys i la importància que tenen aquests primers anys de vida de l’infant.

Vet aquí els contes del Gegant del Pi… i altres recomanacions

Seguint amb el tema de les emocions que hem presentat aquesta setmana, avui us portem la recomanació d’un conte sobre aquest tema. 
Tot i que tots els contes, d’una manera o altra treballen les emocions, el conte que us proposem explica la història d’un hipopòtam, d’un… Llegeix més»

NADONS I SALUT BUCAL

Hola famílies,
Avui us volem fer arribar aquest escrit on es parla de la salut bucal dels nadons.
Creiem que us pot interessar per l’edat actual dels/les vostres fills/es.
Ben segur que molts de vosaltres ja ho esteu fent bé, però per aquelles famílies que no s’ho havien plantejat… Llegeix més»

L’Eloi i la Paula comparteixen els seus aniversaris

La setmana passada, la Blanca animava a continuar celebrant els esdeveniments especials, concretament els aniversaris…i dues famílies ho han volgut compartir també.
Des de l’escola també volem felicitar a tots els infants que sabem que aquests dies estan fent anys: PER MOLTS ANYS!!!!”
 L’Eloi del grup Oques… Llegeix més»

El Conte del TABALET i un article interessant

Famílies,
per acabar una setmana on els contes han tingut un protagonisme destacat, avui us fem arribar un vídeo que segur que resultarà molt especial i familiar pels més petits de casa, ja que coneixen molt bé a la seva protagonista!
La Mercè també ha volgut posar el… Llegeix més»

Vet aquí els contes del Gegant del Pi…

Avui recomanem…

“M’agradaria”, Anton Poitier – Editorial Brúixola
Us presentem un conte pop-up, que té uns animals de protagonistes, on cadascú té un desig diferent! Però, què passarà a la següent pàgina?
“M’agradaria…” es tracta d’un conte amb una història molt simple, que captarà de seguida l’atenció dels… Llegeix més»