Visita a l’exposició Experiències Matemàtiques

El grup de GES 2 matí vàrem anar a l’exposició Experiències Matemàtiques ubicada a la Casa de Cultura de Girona. Va ser una visita molt interessant que ens va permetre veure les matemàtiques des d’una perspectiva més manipulativa i divertiva. Us animem a visitar l’exposició fins el 29 de gener de 2019. Aquí us deixem una mostra de l’experiència:

2 comentaris

  1. Andrei Olaru Marquez

    Vaig aprofitar molt aquesta experiència. Pensava que no m’agradaria però al final m’ho vaig passar genial. A part, el més important, vaig aprendre molt sobre les ciències matemàtiques. És sorprenent que puguis passar una bona estona mentre aprens matemàtiques.
    Si el pròxim any fan la mateixa activitat la recomano pel següents alumnes i espero que passin una bona estona com vam fer nosaltres.

  2. Eric

    Hi vaig anar sense gaires ganes, però he de dir que en vaig sortir molt content perquè em va agradar molt. Pensava que seria una pèrdua de temps i que em passaria el temps molt poc a poc i va ser tot el contrari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>