MATRICULA’T AL CFA GIRONA

ÚLTIMES PLACES! (segons grups)

Vegeu cada ensenyament per veure el procediment:

Idioma anglès:

Formulari de sol·licitud de plaça Anglès.

Idioma francès:

Formulari de sol·licitud de plaça Francès.

Preparació prova d’accés a cicles formatius de grau superior:

Formulari de sol·licitud de plaça GS.

Preparació prova d’accés a la universitat:

Formulari de sol·licitud de plaça AU.

Graduat en Educació Secundària (GES):

Formulari de sol·licitud de plaça GES.

Informàtica / Competència digital (COMPETIC):

Formulari de sol·licitud de plaça COMPETIC.

Formació instrumental i Alfabetització:

Contacteu amb l’escola al 972 22 88 20

Llengua catalana i castellana:

Contacteu amb l’escola al 972 22 88 20

 


PREINSCRITS NO ADMESOS EN LLISTA D’ESPERA I NO PREINSCRITS AL JUNY

Podeu consultar AQUÍ el procediment a seguir en cas de no haver obtingut plaça o no haver realitzat la preinscripció durant el període de presentació de sol·licituds.


RESULTATS DE LA PREINSCRIPCIÓ PEL CURS 2021-2022

Proves d’Accés Universitat: Tothom admès

Proves d’accés a Grau Superior: Tothom admès

Graduat Educació Secundària: Tothom admès

Idiomes (anglès i francès): Tothom admès

Inicials: Tothom admès, excepte:

Llistes d’espera: N1 tarda (consulta enllaç)

Llengües (català i castellà): Tothom admès, excepte:

Llistes d’espera: Català A1 vespre (consulta enllaç), Castellà A1 tarda (consulta enllaç

Competic:  Tothom admès, excepte:

Llistes d’espera: Competic 2 matí (consulta enllaç) i Competic 2 tarda (consulta enllaç).

*Consulteu AQUÍ les observacions respecte als grups de Competic

Per qualsevol consulta sobre la preinscripció podeu enviar un correu a info.cfagirona@gmail.com


AQUÍ teniu el llistat amb el barem provisional de les preinscripcions del Curs 2021-2022

El número de desempat del sorteig per a la preinscripció d’adults és el 21.216

AQUÍ teniu el llistat amb el barem definitiu de les preinscripcions del Curs 2021-2022


Consulteu AQUÍ tota informació sobre la preinscripció escolar a l’educació d’adults


 

Recorregut per l’itinerari del Festival Monar’t

Els dies 19 i 26 de maig  els alumnes de Santa Eugènia vam fer un recorregut pels carrers dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, per veure algunes pintures fetes en façanes i altres edificis. Aquestes obres es van fer dins del Festival Monar’t, que ja porta dues edicions.
Des de fa dos anys, cada setembre el Centre Cívic Santa Eugènia organitza el Festival Monar’t, que reuneix artistes catalans, de la resta d’Espanya i de l’estranger. Durant una setmana es dediquen a pintar diferents espais que la gent del barri ha triat.
Els objectius d’aquest festival son: embellir els barris, desenvolupar artísticament el territori i visibilitzar la riquesa cultural d’aquests ( en aquests barris hi ha un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.)
Durant el recorregut que vam fer, ens van acompanyar dos dinamitzadors del Centre Cívic Santa Eugènia que ens van explicar qui són els artistes de les obres murals i el que volien transmetre amb les seves obres. Només vam veure una petita mostra de totes les obres que hi ha repartides per aquests dos barris.
L’itinerari ens va agradar molt i recomanem a tothom de fer-hi una passejada.

Sortida “Bombes sobre Girona” dels grups de GES

El dijous 21 d’Abril els grups de Ges matí vam fer la sortida: “Bombes sobre Girona”a través d’un petit recorregut per la ciutat  que s’iniciava al Museu d’Història de Girona. En aquest primer punt es va visitar la sala sobre la Guerra Civil i el Franquisme, on entre d’altres elements vam poder veure uns dibuixos de gran valor, fets per infants de Girona de l’antiga Escola Carles Marx (actual Salle) sobre la Guerra Civil.
Tot seguit vam visitar el primer refugi antiaeri  a la Carbonera, que està connectat amb el mateix museu. A continuació davant del Punt de Trobada de la Rambla se’ns va explicar quins eren els elements de defensa passiva que hi havia a la ciutat,  en el context de Guerra com podien ser barricades a les mateixes voltes de la Rambla.
Finalment, vam visitar el Refugi antiaeri col.lectiu del Jardí de la Infància. És l’únic que es pot visitar actualment,  dels quatre que es van construir a la ciutat de Girona durant la Guerra Civil.
Una sortida d’allò més interessant per complementar la teoria que fem a l’aula i poder conèixer una mica millor la història recent de la nostra ciutat.

Arcadi Oliveres, in memoriam

El passat 6 d’abril ens va deixar l’Arcadi Oliveres, economista, activista i intel·lectual català que ha estat un gran referent de la nostra terra.
L’Arcadi Oliveres ens va fer la lliçó inaugural del curs 2012-2013. En aquest enllaç teniu l’article de la nostra revista on es fa la recensió (pàgines 28-30) AQUÍ

L’escola participa en l’Expojove virtual

L’escola participa en la XV edició d’Expojove, promoguda pel Departament d’Educació i el Consell Comarcal del Gironès, amb el lema “Dissenya el teu futur!” que aquest any es celebra de forma virtual entre el 20 i 30 d’abril.
Podeu accedir a la seva web en aquest ENLLAÇ

El CFA Girona inclou el treball per projectes en el programa d’Educació Secundària

La implementació de la metodologia d’aprenentatge basada en projectes és un dels resultats de la participació del CFA Girona en dos projectes ERASMUS+ KA1: “La llengua és T-R-A-N-S-V-E-R-S-A-L (2028-2020) i “Boosting Key Competences to Global Adult Citizens” (2020-2022); projectes d’escola innovadors que pretenen orientar l’alumnat cap un aprenentatge competencial, sobretot comunicatiu i digital, fomentar el treball col·laboratiu i millorar les pràctiques pedagògiques
En aquesta línia, “Les migracions a Girona, estudi dels barris” és el nom del projecte transversal i inclusiu que està duent a terme l’alumnat de GES 2 (Graduat d’Educació Secundària) de l’Escola d’Adults de Girona. Durant les dues primeres setmanes de març, l’alumnat treballa en parelles i les classes canvien el seu format habitual. Les tasques i els reptes proposats des dels diferents àmbits -que inclouen dades estadístiques, mapes, entrevistes i cerca d’informació diversa- tenen l’objectiu final que l’alumnat investigui i conegui diferents aspectes relacionats amb les migracions a la ciutat.

Recerca demogràfica al món a GES 2

Aquest trimestre l’alumnat de GES 2 (matí i vespre) a la matèria de Socials estem treballant aspectes relacionats amb la demografia. Un cop hem après els conceptes teòrics  més importants els hem posat en pràctica! Cadascú ha fet una petita investigació d’un país del món pel que fa a aspectes vinculats amb la població. Realment ha resultat d’allò més interessant tenir dades, interpretar-les i comentar-les! hem treballat països  com: Nova Zelanda, Grècia, Gàmbia, Tanzània, Gran Bretanya o Canadà entre d’altres.

Edició virtual del BLA, BLA, BLA…CFA!

El CFA Girona engega la tercera edició, enguany virtual, del BLA, BLA, BLA…CFA!, activitat emmarcada dins el projecte Erasmus “La Llengua és T-R-A-N-S-V-E-R-S-A-L”. Aquest pretén, mitjançant grups d’intercanvi i voluntariat lingüístic, millorar les habilitats orals en català, castellà, francès i anglès de l’alumnat participant. De moment, s’han consolidat 6 grups lingüístics amb alumnat de nacionalitats diverses i amb coneixements d’alguna o algunes de les 4 llengües impartides al centre. No obstant això, l’equip Blabla continuarà treballant per ampliar el nombre de grups lingüístics.