Acte Inaugural Curs 2018-2019

Acte Inaugural Curs 2018-2019

El CFA Girona – Escola d’Adults va inaugurar el curs 18/19 el passat dimecres, 24 d’octubre.
La jornada va constar de dues parts, al matí, a la Biblioteca Carles Rahola, la filòloga i gestora de comunicació digital de la UdG, Meius Ferrés, va pronunciar la Lliçó Inaugural titulada “L’aprenentatge al s. XXI: reptes i oportunitats”. També hi van intervenir alumnes i exalumnes explicant les seves experiències al centre i Montse Bassa, membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils i germana de Dolors Bassa.
A la tarda, l’acte va continuar d’una manera més lúdica a la Sala La Planeta amb parlaments de més alumnat, el monòleg de Narcís Serra, professor del CFA, i va finalitzar amb la divertida actuació del conegut clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre (com ell mateix es defineix), Marcel Tomàs.

 

A continuació teniu les intervencions de tres alumnes en l’acte de la tarda:

Angela, Patricia i Ada de l’Escola d’Adults de Girona from pepcaba on Vimeo.

I la intervenció del nostre estimat mestre, Narcís Serra:

En Narcís es jubila from pepcaba on Vimeo.

Fins i tot, la notícia es va recollir a TV Girona:

(a partir del minut 8:10)

 

1 comentari

  1. Héctor Sánchez Martín

    Em va agradar moltíssim la sortida de la Sala Platea. Els comentaris de les alumnes: (Angela, Patrícies i Ada) van ser molt motivadors i profunds no van ser comentaris normals, varen ser de tot cor i això, em va agradar molt. També em vaig fer un fart de riure amb el monòleg del nostre professor jubilat, (Narcís Serra) i sobretot, l’actuació del conegut: com diu ell…(Clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre) en Marcel Tomàs. Em vaig fer un tip de riure. Molt bon monòleg, va ser un acte genial i unic, si senyor! Si pogués repetiria altre cop, em pensava que em moria del fart de riure que em vaig fer.

    Conclusio: que l’escola d’adults CFA Girona, fa molt bones sortides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>