Treballem la terra

En primer lloc hem analitzat l’època de l’any més adient per a plantar cada fruita i hortalissa.

Ens hem decidit per la carxofa i la maduixa.

La carxofa ja estava plantada de cursos anteriors i ens hem dedicat a treure les males herbes i a tallar aquelles fulles innecessàries per tal que la planta creixi sana i forta. El senyor Esteve ens ha explicat que, així com a la majoria de plantes primer surt la flor que dóna lloc al fruit que és el que ens mengem, amb la carxofa passa al revés. Primer surt la carxofa que és el fruit que ens mengem i, si no ens el mengem es fa una flor de color lila.

En segon lloc també hem plantat maduixeres. És el planter de la maduixa. Primer hem llaurat la terra, hem tret les males herbes i l’hem remenat. Després hem fet petits solcs amb una distància d’uns 10 cm i hem anat dipositant els planters tot tapant-los amb la terra amb molta cura.

Per últim l’hem regat.

Després d’unes setmanes estem veient que ja han començat a sortir algunes flors petites blanques i al centre de la flor es comença a veure la maduixa que, de moment és ben verda.

Per últim anirem cuidant i regant les maduixeres fins que les maduixes es facin grans i vermelles i ens les mengem!

Ens encanta treballar a l’hort i viure el procés de creixement de les plantes!

Gràcies Senyor Esteve per ajudar-nos!

Alumnes de 5è

20170228_152613.redimensionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>