Recomanacions de tasques per fer a l’estiu.

Iniciem novament l’etapa de descans estiuenc:

Les vacances d’estiu són un temps per descansar de l’activitat escolar ordinària i per realitzar activitats de lleure que permetin els nois i noies desconnectar de la rutina i afrontar amb forces renovades el nou curs. Al mateix temps, el període estival també brinda una bona oportunitat per mantenir i reforçar competències bàsiques com la lectura o el raonament matemàtic, i per consolidar hàbits personals de treball i d’iniciativa personal.

És en aquest sentit que, des del nostre centre, volem fer una sèrie de propostes i recomanacions d’activitats d’estiu perquè les famílies pugueu facilitar als vostres fills i filles recursos apropiats perquè, de manera autònoma, puguin mantenir i reforçar aquests hàbits de treball.

Així doncs, aquí us deixem les recomanacions i propostes fetes pel claustre:

P3

P4

P5

1r

2n

3r

4t

LECTURES D’ESTIU.

Us hem preparat una sèrie de lectures que podeu fer al llarg d’aquest estiu a casa. Per poder veure el llistat de llibres de lectura a l’estiu, cliqueu aquí: LECTURES D’ESTIU.

DEURES D’ESTIU PER L’ALUMNAT DE SISÈ.

Tots els i les alumnes que finalitzen Primària a les escoles públiques de Granollers han de realitzar, al llarg de l’estiu, els mateixos deures. Aquests deures ho han de presentar el primer dia d’institut al setembre.

A continuació deixem els deures d’estiu per l’alumnat de sisè i que, recordem, han d’entregar a l’institut el primer dia que vagin al setembre:

Ara si, des de tota la comunitat educativa de l’escola Ponent, us desitgem un molt bon estiu!

Ens veiem al Setembre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>