Què passa a la tardor?

Ja fa fa un temps que va arribar la tardor i vam començar a veure els canvis que es produeixen al nostre voltant: els arbres comencen a mudar de color, hem de treure dels armaris els paraigües i les botes i podem gaudir d’alguns fruits propis d’aquesta època de l’any.

Les sirenes i els tritons hem pogut observar, olorar i tastar molts d’aquests fruits. Hem après el seu nom i els hem descrit: color, textura, nombre i mida del pinyol. També els hem classificat segons la seva quantitat d’aigua (secs/carnosos), si es podien menjar crus o s’havien de coure… Fins i tot, hem descobert que es pot pintar amb el seu suc!

Després d’experimentar amb els fruits de la tardor hem realitzat algunes activitats per aprendre a escriure el nom d’alguns elements relacionats amb la tardor com els paraigües, el vent, la pluja, la Castanyera, així com els dels fruits que vam tastar.

A més, estem aprenent un poema que parla sobre com canvien les fulles dels arbres.

Si voleu veure com aprenem, mireu les fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>