PROJECTE DELS FUTBOLISTES

AQUEST CURS, ELS ALUMNES DE P5 SOM LA CLASSE DELS FUTBOLISTES. DURANT AQUEST PRIMER TRIMESTRE REALITZEM ACTIVITATS SOBRE DIFERENTS ASPECTES DEL FUTBOL I ELS FUTBOLISTES.

UNA DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET, HA ESTAT A PARTIR DE LA INFORMACIÓ SOBRE ELS CAMPS DE FUTBOL QUE HEM PORTAT A LA CLASSE. A LA INFORMACIÓ HEM VIST QUE ELS CAMPS DE FUTBOL ESTAN FORMAT PER DIFERENTS FORMES GEOMÈTRIQUES. PARTINT D’AQUEST CONCEPTE, HEM ANAT AL CAMP DE FUTBOL DE L’ESCOLA PER CONSTATAR-HO. DESPRÉS, A L’AULA, EN PETITS GRUPS, HEM CONFEGIT AMB CARTOLINES EL NOSTRE CAMP DE FUTBOL.

UNA ALTRA ACTIVITAT HA TINGUT RELACIÓ AMB LA IDENTIFICACIÓ DELS EQUIPS I EL NOMBRE DE JUGADORS. HEM ANAT AL PATI DE L’ESCOLA I HEM FET HIPÒTESIS SOBRE LA FUNCIÓ DELS PETOS I QUANTS NECESSITÀVEM. DESPRÉS D’ESBRINAR-HO, HEM FET UNA PARTIT DE FUTBOL.

A L’ENLLAÇ EN TENIU UN TASTET!

2 comentaris

  1. cristina landeira

    Quan publiqueu fotografies dels moments d’aprenentatge es com si puguessim mirar ” per una finestra virtual” als nostres nens i nenes!!

    Gràcies per compartir aquestes imatges!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>