Activitats a Pre-adolescents. 5è i 6è

Com sabeu, quinzenalment els dimarts al migdia s’ha creat el grup de pre-adolescents, on els nostres alumnes de 5è i 6è fan un seguit d’activitats per tenir recursos per afrontar aquesta difícil etapa que és l’adolescència. El grup està dirigit i coordinat pel PIC.

Com ja us vam dir anteriorment, durant l’hora de pre-adolescents es tracten aspectes molt diversos, com l’empatia o la salut. Precisament avui us mostrem unes imatges d’unes activitats que tracten aquests dos temes, entre d’altres. Unes refereixen a un taller portat a terme per part de la Mireia Gallardo, on va explicar aspectes tan importants com la Posició Lateral de Seguretat o la reanimació. D’altres fan referència a una activitat on l’alumnat es va pintar la cara per tal de sembla algú altre i posar-se en la seva pell. També en trobem d’un dia on es va treballar la conscienciació planetària: mars i oceans.

Cliqueu aquí per veure algunes imatges de les sessions que s’han fet fins ara, molt ben valorades pels alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>