Preinscripció i matrícula curs 2021-22

Preinscripció (del 15 al 24 de març de 2021)

En aquests moments ja han estat publicades les dates per a la presentació de sol·licituds de cara a les preinscripcions del curs 2021-22. El termini fixat per al segon cicle d’educació infantil i per educació primària és del 15 al 24 de març de 2021. Podeu trobar tota la informació a Estudiar a Catalunya – Preinscripció.

Aquest any tots els centres educatius d’educació infantil i primària de Les Franqueses del Vallès, realitzarem les portes obertes de manera virtual per poder mantenir les mesures de seguretat i higiene establertes per l’estat de pandèmia.

La nostra escola, l’Escola Joan Sanpera i Torras, realitzarà la seva jornada de portes obertes virtuals el proper dijous 11 de març en dos horaris de connexió via MEET: a les 10.00h i a les 18.00h. D’aquesta manera podrem compartir amb totes les famílies que ho desitgin el nostre projecte de centre, presentar les línies d’actuació i alhora resoldre dubtes i neguits que puguin sorgir tant de l’elecció com del procés de preinscripció.

Per assistir a alguna de les dues jornades us heu d’omplir el següent formulari d’inscripció.  https://forms.gle/rTYpriJAuqewynYBA
Properament us enviarem l’enllaç de trobada virtual.

Podeu visualitzar una presentació explicativa del projecte educatiu de centre. Clica sobre la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>