A GLIMPSE AT ART – ETWINNING PROJECT

 

El dia 8 de juny, 12 alumnes en representació de tot sisè van participar en una conferència internacional on vam realitzar un Kahoot conjunt amb diverses escoles Europees de Lituània, Itàlia, Polònia i Grècia

El Kahoot va esdevenir com a tancament del projecte Etwinning “Take a glimpse at art”. Amb aquest projecte hem conegut alguns artistes de cada país. Hem descobert aspectes sobre les seves vides, els seus estils i tècniques pictòriques, obres principals, preferències, influències, entre d’altres curiositats. 

En el nostre cas, gràcies a en Mario Flores, Adrián Garcia, Júlia Rus i Pol Vila i les mestres d’anglès de l’escola Marta i Maria, hem pogut conèixer més sobre en Santiago Rusiñol. Us adjuntem la presentació de power point que van preparar: 

SANTIAGO RUSIÑOL

A més a més, alguns i algunes alumnes ens han volgut acompanyar creant obres artístistiques inspirades en Rusiñol, la seva tècnica i estil. Us deixem un exemple a continuació:

A l’hora de fer el Kahoot tant els creadors del nostre artista, com altres 8 alumnes s’han col·locat per parelles (respectant els grups de classe) i hem gaudit una estona responent preguntes entre tots i totes. 

Les mestre d’anglès hem volgut agrair la participació dels i les alumnes en el projecte Etwinning i per això com detall de la jornada, s’han repartit dos tipus de certificats: un destinat als i les alumnes participants al Kahoot i altre destinat a tots i totes aquelles alumnes que es van presentar com a voluntaris. Great job girls and boys! 

Esperem el curs que ve podem seguir realitzant aquest tipus d’activitats i projectes i puguem implicar encara més alumnes i cursos. 

Us adjuntem una imatge de l’exposició creada a l’escola italiana amb els i les diferents artistes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>