Ed. Primària

El Cicle Inicial està format pels cursos de 1r i 2n de Primària amb doble línia. A més de les tutores, intervenen a cada curs especialistes de música, anglès, educació física, plàstica i educació especial.

Tots els alumnes del Cicle Inicial van a la piscina, com una part del currículum d’Educació Física, activitat del tot subvencionada per l’AMPA .

El Cicle Mitjà està format per quatre cursos: tres de tercer i dos de quart.
A més de les tutores, intervenen al cicle les especialistes de Música, Anglès, Plàstica, i Educació Física.
El Cicle Superior està format pels dos cursos de 5è i dos de 6è de Primària.

En aquest Cicle els tutors de cada curs intervenen en tots els grups del Cicle. Les àrees de matemàtiques, Anglès, Música, Plàstica i Educació Física són impartides pels especialistes del centre.

Dins el Projecte de Medi Ambient en què s’està treballant al nostre Centre, el Cicle Superior participa, entre d’altres en  activitats de recerca i observació com “La inspecció d’un tram del riu Ges” a 6è.

Els alumnes de 6è, any rera any, són els encarregats de preparar i dur a terme la representació dels Pastorets per a tot el Centre, així com la presentació de l’acte dels Jocs Florals de l’Escola.

Unes hores a la setmana a cada classe hi ha dos mestres a l’aula per poder realitzar diferents tasques: reforç, lectura, experiències de coneixement del medi, treball cooperatiu…

De 12 a 1 es fa Suport Escolar Personalitzat:

Tots els alumnes  es reparteixen en diferents grups de nivell. En aquesta franja horària es treballa, tècniques d’estudi, la lectura, reforç de llengua, reforç de matemàtiques, biblioteca i informàtica. 

Als Cicles Mitjà i Superior fem unes sessions de suport escolar personalitzat encaminades ampliar els temes i continguts del currículum ordinari. És una forma d’abordar l’enriquiment que consisteix en planificar un treball d’investigació que permet posar en pràctica moltes tècniques d’estudi avançades.

Amb tot això cada alumne té la possibilitat de seguir un itinerari segons les seves necessitats.