PROJECTE ELS ELEFANTS A P4A

Aquest mes de març els infants de la classe de P4A han escollit entre tots i totes un projecte nou a treballar. Aquesta tria ha sorgit a partir d’un recull de propostes dels temes que els hi interessen als infants, i després d’unes votacions que hem representat en una gràfica, l’opció més votada pels nens i nenes han estat “els elefants”.

Aquest projecte el realitzarem a través d’activitats experimentals, vivencials i significatives pels nens i nenes, i el treballarem fins a final de curs.
Aquí us deixem un petit tastet del que hem aprés i treballat fins ara. I encara tenen moltes ganes de seguir aprenent coneixements d’aquest animal tan curiós i sorprenent.

Continuarà…

KARTS 4tB

Aquest mes hem pogut fer l’activitat d’educació viària i pràctica amb karts de pedals.
Ens ho vam passar molt bé fent la classe teòrica a l’aula amb el poli Paco i després al circuit amb els karts.

ELS MÚSICS ANEM A CAN RIBAS

El dia 3 de març els músics vam marxar amb els nostres companys i amics els músics i els/les veterinaris/veterinàries.
Va ser un dia molt xulo i ens ho vam passar molt bé! Vam fer l’activitat del bosc sensorial i els nostres sentits es van despertar: l’oïda, l’olfacte, el tacte, la vista.
Així que, quines coses vam fer?
PEUS DESCALÇOS trepitjada sensorial per un camí de bosc amb diferents materials naturals i artificials, i així percebre diferents textures: rugoses, llises, suaus, toves, dures, fredes…

CAIXES D’OLOR Detectar les diferents olors que podem percebre al bosc. Olorem! N’hi ha de més bones i de més pudents que s’amaguen dins de cada caixeta… de què o qui serà cada una?

SONS I SOROLLS Identifiquem diferents sorolls de la natura, quan trepitgem les fulles, quan el vent mou les fulles, sons d’alguns animalets… i també d’instruments musicals! Aprenem a escoltar el silenci enmig del bosc. També escoltarem algun conte…

TASTA’M Reconèixer els gustos salats, dolç, amarg i àcid diferents proves, quins aliments coneixem amb aquests gustos?

QUÈ VEUS? Des de l’observatori del bosc jugarem a percebre diferents imatges amb efectes visuals, la imatge amagada i altres jocs visuals. Caldrà aguditzar la vista per localitzar i descobrir els animalets del bosc camuflats entre la vegetació.

Mireu quines fotos!!!!