L’assemblea de l’AMPA ha estat un èxit!

Aquest dissabte vam celebrar l’assemblea general de l’AMPA. A banda de repassar els comptes del curs passat i de presentar el pressupost per aquest 2018-2019, vam renovar la junta i vam exposar la tasca que realitzen les diferents comissions. Us en deixem un petit tast en aquest enllaç. Si voleu col·laborar en alguna de les comissions sereu molt benvinguts/des!

Noves idees

Al final de la reunió, els assistents van poder proposar diverses millores, en el marc d’una dinàmica d’exposició d’idees. Van sorgir iniciatives ben interessants, des de millorar la neteja del pati fins a programar xerrades d’interès per als pares i mares, passant per organitzar noves activitats o per amenitzar la rua de Carnestoltes, entre moltes d’altres.

Recordeu que si teniu alguna inquietud o alguna proposta que us sembli interessant, la podeu traslladar a la junta de l’AMPA sempre que vulgueu! Ho podeu fer a través del correu electrònic (ampapuigberenguer@gmail.com), de les xarxes socials o de manera física dipositant un paper a la bústia que hi ha al vestíbul de l’escola.

Ah, i com no podia ser d’una altra manera, vam acabar la jornada amb un pica-pica i un dinar a base de paella. Tot plegat, en molt bona companyia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>