AUDICIONS D’ENTRADA A L’ESCOLA

La música que hem  sentit aquestes  primeres  setmanes té a veure amb el món del cinema. Els primers  dies vam poder sentir Chem, chem, cheminée  una de les cançons que forma part de la pel.lícula musical Mary Poppins produïda per Walt Disney el 1964.

https://www.youtube.com/watch?v=CypNYUO-8f4

Cal dir que,  durant la primera setmana, tota l’escola,  vam estar assajant una coreografia per tal de poder-la ballar conjuntament el dia que celebràvem la inauguració del curs.

Vam encetar la segona setmana amb l’alegria de Mamma mia, cançó que forma part del tercer àlbum del grup ABBA . Aquesta cançó i moltes d’altres del mateix grup formen part del musical que es va fer en versió teatral primer i  com a pel.lícula un temps després.

https://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI

La setmana següent vam fer un parèntesi i vam seguir amb el magnífic Concert per a flauta i arpa k. 299 de W. A. Mozart. Vam sentir-ne només el primer moviment.

https://www.youtube.com/watch?v=9JoDAOSKUu4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>