ENS VISITA UN PILOT DE GLOBUS A LA CLASSE DE P5A

Els alumnes de P5A tenim com a nom “GLOBUS AEROSTÀTICS” i arrel de la tria del nom de la classe, vam iniciar un projecte perquè volíem saber moltes coses dels globus.

Els llibres, els contes, els videos, les fotografies… ens podien aportar molta informació, però no podien contestar a totes les preguntes que ens feiem.

Gràcies a la col•laboració d’una família de la classe, vam aconseguir contactar amb un PILOT DE GLOBUS, que treballa en una empresa que organitzen vols en globus, KON-TIKI; en Miquel.

Vam exposar al Miquel els nostres dubtes i li vam demanar col•laboració. I de forma voluntària, en Miquel va acceptar i va venir un dia a la nostra escola. Va ser molt amable i molt generós amb tots nosaltres, doncs no només va contestar amb molt de gust totes les nostres qüestions, sino que a més ens va convidar a veure uns videos sobre globus; ens va portar una cistella de globus (vam observar el material del que estava feta, vam comprovar quines dimensions tenia i fins i tot vam poder pujar i saber quantes persones caben en una cistella!), també va portar el cremador i vam veure la flama, vam tocar la tela de l’embolcall del globus (que els pilots li diuen vela)…

Va ser molt emocionant i apassionant, per això volem compartir aquesta experiència amb tots vosaltres i us convidem a veure una mostra de fotografies d’aquest dia.

MOLTES GRÀCIES MIQUEL per regalar-nos aquests moments!!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>