TRANSFORMEM EL PATI

Ha començat el camí de la transformació del Pati del Puigberenguer!

El passat 3 de setembre, el claustre de l’escola i la comissió de patis ens vam reunir amb els tècnics del Globus Vermell per tenir una primera presa de contacte amb el projecte sobre el terreny.

Ens endinsem en un nou projecte amb la intenció de transformar el nostre pati tant físicament com en la manera en què ens hi relacionem (aula al pati, diversificació d’espais, pati obert, elements instal·lats…). Per això, durant el primer trimestre d’aquest curs, a través d’unes sessions participatives amb el Globus Vermell, elaborarem el pla d’acció amb les actuacions que volem fer al nostre pati.

A partir del segon trimestre ja tindrem el full de ruta per començar la transformació física i en la que volem que tots hi prenguem part.

Altres escoles de Manresa ja han confiat en el Globus Vermell, com l’escola Sant Ignasi i La Font. Aquí podeu veure un recull de les seves transformacions:

Escola Sant Ignasi: https://elglobusvermell.org/serveis/espais-educaius/adequacio-del-pati-de-lescola-sant-ignasi/

Escola La Font: https://elglobusvermell.org/serveis/espais-educaius/adequacio-del-pati-de-lescola-la-font/

Seguirem informant de tot procés!

La comissió de patis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>