2n – OBSERVEM I MANIPULEM LES PARTS QUE ENS MENGEM DE LES PLANTES

A 2n estem treballant el tema de l’hort a l’hora de Coneixement del Medi. Abans de començar a saber moltes coses de les plantes, arbres, arbustos… vam fer una visita al nostre hort i el vam dibuixar. Quin hort més bonic que tenim!

Després, vam descobrir que no només ens mengem els fruits de les plantes! Entre tots vam fer una llista de les parts que sabíem que ens menjàvem: vam acabar sabent que ens mengem les llavors, les arrels, la tija, les fulles, les flors, els bulbs d’una planta! Perquè ho veiessin més clar, van organitzar-se per portar cada nen/a una fruita o hortalissa a la classe. Vam obrir-les, vam olorar-les, vam tocar-les i després vam posar en comú tot el que havíem vist!

Va ser una gran experiència per a ells ja que van veure fruites i hortalisses que no coneixien i no havien vist mai per dins.

Veure les imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>