6è- COLÒNIES

Bon dia!!

El dia 29 de maig els alumnes de sisè vam marxar de colònies a la Cerdanya, més concretament a la Masella.

El primer que vam fer va ser instalar-nos a les habitacions de l’hotel i després vam fer la primera activitat, l’hípica.
Un cop allà vam dinar: macarrons amb tomàquet, botifarres i per postres mandarines.
Després vam tenir una horeta de temps lliure. En acabar el temps lliure ens vam dividir en tres grups per: Netejar cavalls, pujar a cavall i fer una petita ruta i per últim vam veure diferents tipus cavalls.

En acabar vam tornar a l’hotel i un cop allà vam berenar. Les persones que volien anar a la piscina hi anaven i els que no anaven a una saleta per jugar a ping-pong o xerrar.
Vam sopar. Després del sopar vam anar a fora de l’hotel on ens esperaven dos malabaristes per ensenyar-nos a fer trucs de circ. A la majoria ens va agradar més el diàbolo i si no els malabars amb pilotes. Per finalitzar el dia ens van fer un espectacle amb bitlles de llums i diàbolos de llums. Després vam anar a dormir.

L’endemà després d’esmorzar vam fer una cursa d’orientació per les pistes d’esquí. Consistia en trobar totes les fites en el menor temps possible.
A la tarda després del temps lliure van fer dos grups. Uns van anar a fer la BTT (Bicicleta de muntanya) i els altres el raid d’aventura.

Quan vam acabar l’activitat vam anar a sopar i després del sopar, discoteca. Ens ho vam passar d’allò més bé ballant i en acabar aquest dia ple d’emocions es van adormir de seguida.

L’endemà era l’últim dia de colònies i amb les maletes fetes vam anar a esmorzar. Més tard ens vam dividir en els grups de l’altre dia i els que vam fer la BTT vam fer raid i els que vam fer raid vam fer BTT.
Després vam dinar i finalment després de dinar vam tornar cap a Sant Joan Despí.
Aquestes han sigut les millors colònies del món.

Veure les imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>