P3. SORTIDA A LA GRANJA

L’altre dia vam anar a la Granja Can Jordi. Una vegada vam arribar vam esmorzar per agafar forces i poder fer totes les activitats de la granja que ens havíem preparat.

Vam conèixer els monitors que hi havia allà i ens van explicar les normes de la granja. Les activitats es van fer en tres espais diferenciats, per una banda hi havia el cavall de càrrega, que portava un carro on vàrem poder pujar tots en petits grups, els que esperaven podien veure i tocar els conillets, després tots junts vam anar als cavalls que ens donaven un passeig.

Per una altra banda, hi havia uns estables on es trobàvem els animals com les ovelles, les cabres, el porc, la vaca, l’ase, un conill molt i molt gran, el cavall i el poltre…i el monitor ens els anava explicant un per un i ens els deixava tocar.  I per últim el lloc on estaven les aus com les gallines, un paó, oques, l’emú,… que les vam veure però aquests animals no es podien tocar.

Vam gaudir molt d’aquest dia a la granja i també vam aprendre moltes coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>