P5 fa racons

Hola famílies!!!
Ja hem començat la segona ronda dels racons  de matemàtiques (Camins) a p5!!! Hem realitzat 6 propostes relacionades amb diferents continguts matemàtics: lògica, geometria, operacions matemàtiques, numeració, conceptes de volum i espai, etc…
Les activitats són molt variades com la cursa dels pals de polo,… Llegeix més»

#repteacasa 10: Sortim!!

Iniciem aquesta setmana amb el desè repte a casa. Després de tot aquest temps quedant-nos a casa ara ja podem començar a sortir i retrobar-nos amb aquelles persones que estimem. Gaudir de l’entorn natural i social és fonamental pel nostre creixement emocional i personal.
El #repteacasa 10… Llegeix més»

#repteacasa 9: Juguem!!

Iniciem aquesta setmana amb el novè repte a casa. Aquests dies que hem passat de confinament a casa els jocs s’han convertit en un moment molt important, bé per jugar en solitari o bé per compartir-ho amb la família.  Segur que han fet que en aquests… Llegeix més»

#repteacasa 5: Llegim!!

Iniciem aquesta setmana amb el cinquè repte a casa. De ben segur que aquests dies heu aprofitat per llegir i explicar contes en família. La lectura és una font d’aprenentatge que no para de rajar felicitat. Els llibres són els amics més silenciosos i constants; són els consellers més… Llegeix més»