2n. SORTIDA AL POBLE ESPANYOL

SORTIDA AL POBLE ESPANYOL. TALLER D’ARTESANIA
Els nens i nenes de segon vam anar al Poble Espanyol i ens vam convertir en artesans i artesanes: Vam fer vitralls! A més a més, una noia ens va explicar els materials que s’utilitzaven per fer-los. També vam donar… Llegeix més»

3r. APRENEM A COSIR

Aquest trimestre, les nenes i els nens de 3r hem après a cosir! Hem dedicat les sessions de plàstica a fer un taller d’iniciació de costura. En aquest taller hem après, hem gaudit i ens hem motivat i engrescat molt per fer un estoig, moneder…… Llegeix més»

1r. TREBALLEM KANDINSKI

Els alumnes de primer hem treballant Kandinski, un artista rus amb un estil molt característic. A classe vam treballar les seves obres, els seus estils com: figures geomètriques, paisatges i molts colors. Us deixem un tastet de les nostres creacions i del moment que les… Llegeix més»

1r. COM TREBALLEM LA LLENGUA

Els nens i nenes de primer hem estat  molt engrescats aquest curs aprenent a llegir i escriure, aquí us deixem una petita mostra de com hem treballat a l’hora dels racons de llengua, expressió escrita dins de l’àmbit de lingüístic.

2n. I’M A ROCKSTAR

A anglès hem treballat la roba, per aquest motiu els nens i nenes de 2n han creat unes estrelles de rock amb una roba molt original. Ells mateixos us expliquen com han vestit als seus personatges!
See you later alligator!

1r. LES VINYES AL MAIG

Aquest tercer trimestre hem tornat a les vinyes de la Fontsanta per poder observar l’evolució dels ceps. Al desembre vam veure les soques pelades i ara hem pogut veure que les soques estan plenes de gotim que estaven protegits pels pàmpols.
L’Àngel i el Marc ens… Llegeix més»

6è. MY BOOK REPORT

During this 3rd term,
The students of 6th grade have read books in English. They have had to complete “MY BOOK REPORT” worksheet and they have presented it orally to the rest of the class.
It has been a really motivating activity to get them used to… Llegeix més»

6è. HEM ANAT DE COLÒNIES

DIMECRES
El Dimecres 12 a les 8:30 estàvem ja a la porta de l’escola esperant els autocars. A les 9:00 van arribar els autocars i a les 9:30 vam marxar de l’escola. Després d’una hora i mitja vam parar a esmorzar al Túnel del Cadí, després… Llegeix més»

2n C. ACTIVITAT PAPALLONES

Els nens i nenes de 2n C teníem programada una sortida al Parc de les Papallones, però la pluja ens ho va impedir. Tot i això, l’Àngel ens va apropar el món de les papallones a la nostra classe. Ens va explicar les seves característiques,… Llegeix més»