5è. ESTUDIEM ELS RATPENATS

Els nens i les nenes de 5è hem fet una activitat sobre dels ratpenats. A la primera part vam aprendre coses noves sobre els ratpenats. Com que no sabíem moltes coses sobre ells, l’Àngel ens en va explicar més amb una presentació amb fotos. Després,… Llegeix més»

2n A. WHERE IS THE MONSTER?

A anglès estem treballant les habitacions de la casa, per això les nenes i nens de 2n han amagat uns monstres molt divertits per les diferents zones de la casa. Ells mateixos us expliquen on són! Ho han fet genial!
Bye bye, butterfly!

4t. FEM PASTA DE SAL

A nosaltres, els nens i nenes de quart, ens agraden molt les manualitats i les experimentacions amb diferents materials.
L’altre dia vam fer pasta de sal. Estàvem treballant els diferents aliments i vam aprofitar per crear la nostra massa per poder modelar un aliment.
Vam necessitar: farina,… Llegeix més»

4t. EDUCACIÓ VIÀRIA

ENS VISITA LA POLICIA LOCAL
Fa uns dies, va venir a visitar-nos la Policia Local de Sant Joan Despí per fer-nos una xerrada d’educació viària.
Primerament, ens van explicar la seva vestimenta i les eines de defensa que portaven al cinturó (guants, manilles, esprai de pebre, pistola,… Llegeix més»

4t. EL MEU ROBOT

En el primer trimestre, els nens i nenes de quart vam fer una activitat d’expressió oral. Ens havíem d’imaginar un robot fet amb material de rebuig i explicar amb quins materials ho faríem i de quina manera. L’activitat ens va agradar i va sorgir la… Llegeix més»

4t. SORTIDA AL RIU LLOBREGAT

L’alumnat de 4t hem fet una sortida al riu Llobregat en el seu curs baix, a l’alçada de Sant Joan Despí amb l’Àngel Arroyes de la Fundació Arrel.
Hem anat des de l’escola fins al riu pel camí dels horts i hem fet experiments i observacions… Llegeix més»

1r, 2n i 3r. TEATRE EN ANGLÈS

1r, 2n, 3r. Wanda the witch (teatre en anglès)
El cicle de Constel·lacions vam gaudir d’una obra de teatre en anglès al nostre propi pati de l’escola: “Wanda the Witch.” Ens ho vam passar d’allò més bé! Vam riure molt amb Wanda, Felix the cat, i… Llegeix més»

1r C. HEM FET CONFINAMENT!

Aquesta setmana passada, a la classe de 1r C hem hagut de fer confinament, però hem pogut estar junts/es a través de les vídeotrucades. Hem cantat, jugat i també ens hem disfressat. Encara que no podíem estar a l’escola, hem continuat treballant de valent i… Llegeix més»

3r. ITINERARI MODERNISTA

Durant el mes de febrer les classes de 3r hem tingut l’oportunitat de visitar Can Negre i la Torre de la Creu. Les monitores ens van explicar moltes curiositats del modernisme i detalls que no s’aprecien a simple vista.
Els nens i nenes van poder veure… Llegeix més»