#repteacasa 10: Sortim!!

Iniciem aquesta setmana amb el desè repte a casa. Després de tot aquest temps quedant-nos a casa ara ja podem començar a sortir i retrobar-nos amb aquelles persones que estimem. Gaudir de l’entorn natural i social és fonamental pel nostre creixement emocional i personal.
El #repteacasa 10… Llegeix més»

#repteacasa 9: Juguem!!

Iniciem aquesta setmana amb el novè repte a casa. Aquests dies que hem passat de confinament a casa els jocs s’han convertit en un moment molt important, bé per jugar en solitari o bé per compartir-ho amb la família.  Segur que han fet que en aquests… Llegeix més»

#repteacasa 5: Llegim!!

Iniciem aquesta setmana amb el cinquè repte a casa. De ben segur que aquests dies heu aprofitat per llegir i explicar contes en família. La lectura és una font d’aprenentatge que no para de rajar felicitat. Els llibres són els amics més silenciosos i constants; són els consellers més… Llegeix més»

#repteacasa1: Ens movem!!!

Durant aquesta setmana havíem de celebrar les Jornades Esportives d’aquest curs, malauradament no les podrem realitzar a l’escola, però, tot i estar confinats a casa, cal seguir fent activitat física per mantenir-nos en forma i continuar tenint cura del nostre cos. És recomanable que cada dia… Llegeix més»

Fem escola a casa

Benvolguts i benvolgudes,
Durant aquests dies tan complicats, ens agradaria que poguéssim compartir els desitjos de tota la Comunitat Educativa en forma de dibuix, foto o vídeo. Per aquest motiu hem obert aquest espai en el qual anirem publicant tot allò que ens envieu i poder-ho compartir amb… Llegeix més»