Extra: sentència de separació i/o conveni regulador, renda garantida, certificat ajut de lloguer emès per l’agència d’habitatge, si és el cas.
TALLER FLOQUET DE NEU SETMANA CULTURAL
13/04/16Durant aquest curs els alumnes de 1r hem estat estudiant els primats. Hem llegit coses sobre la primatòloga Jane Goodall i hem estudiat l’únic goril·la blanc conegut al món: en Floquet de Neu.
Taller: sentits
12/04/16Experimentem amb els sentits.
En aquest taller hem preparat unes safates amb materials per a mirar a través de la lupa, per a escoltar, per a tocar, per a olorar i per a probar.
Escoles Tàndem
12/04/16Recentment hem aparegut a la web d‘Escoles Tàndem. Feu-li una ullada i veureu quines fotos més maques!
També podeu remenar pel Bloc de les vocacions científiques.
Taller: dissolució
12/04/16Amb aquest experiment volíem investigar què passava si afegíem una mica de sucre/mel a l’aigua i què passava si n’hi afegíem molt.
Taller: densitat dels líquids (aigua, sal i un ou)
11/04/16Hipòtesi: Què passaria si…Omplim la gerra amb aigua i fiquem un ou? Flotarà?
Taller: densitat dels líquids (aigua, alcohol i oli)
11/04/16Què passaria si…Omplim la gerra amb aigua i alcohol quan té a dintre un got amb oli?
TALLER ADN SETMANA CULTURAL
11/04/16A Cicle Inicial hem estudiat l’estructura de l’ADN, hem descobert on es troba i com influeix en el nostre cos: per això som diferents!
Després hem construït una petita part amb llaminadures. Ha estat un taller molt dolç!
TALLER DE FERMENTACIÓ SETMANA CULTURAL
11/04/16A la Setmana Cultural “Bojos per la Ciència” els alumnes de cicle inicial hem fet diversos tallers. Un d’ells ha sigut “La fermentació del llevat”.
Per la realització del taller un dia va venir a ajudar-nos en Manuel, un científic de l’IRB (Institut de Recerca Biomèdica).
Ara us explicarem detalladament tot el que hem fet i hem experimentat. Podeu veure la fitxa que vam realitzar dins del taller.
Fitxa de La fermentació
EXPERIMENTEM AMB L’AIGUA
Avui anem al lavabo i parlem de l’aigua. Què en sabem? Perquè la fem servir? Com en podem fer un bon ús?… Llegeix més»
Gel sec
15/02/16Després de la formació per mestres que estem rebent per part de l’IRB, hem començat a aplicar alguns nous coneixements amb els nostres alumnes i… els ha encantat!
Segueix-nos!