TALLER FLOQUET DE NEU SETMANA CULTURAL

Durant aquest curs els alumnes de 1r hem estat estudiant els primats. Hem llegit coses sobre la primatòloga Jane Goodall i hem estudiat l’únic goril·la blanc conegut al món: en Floquet de Neu.


Per això el divendres dia 1 d’abril va venir a visitar-nos el senyor Francesc Fermín. Ell va ser cuidador d’en Floquet durant 16 anys i ens va explicar moltes coses sobre el goril·la: què menjava, com jugava, com es dutxava, i la relació tan especial que tenia amb ell. Ens va comentar algunes anècdotes molt tendres.
En Francesc va portar un àlbum amb fotos de Floquet quan ell era el seu cuidador, un àlbum realment meravellós!!!
I sabeu què? també ens va portar un regal per la classe: un magnífic quadre amb la foto d’en Floquet. Però el millor regal va ser la seva presència i les coses tan boniques que explicava sobre els goril·les.
I com no… nosaltres també li van fer uns regals: un dossier amb dibuixos de com ens imaginaven nosaltres al Floquet i el que havien treballat a classe i li van cantar la cançó de Floquet de Neu.
I va ser en aquest moment quan el senyor Francesc es va emocionar recordant tantes i tantes aventures viscudes al zoo amb els goril·les.
Moltes gràcies Francesc per la visita!!!!! Quina sort hem tingut!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>