Extra: sentència de separació i/o conveni regulador, renda garantida, certificat ajut de lloguer emès per l’agència d’habitatge, si és el cas.
Determinem el pH
15/02/16Durant aquest mes l’alumnat de 5è i 6è hem estat aprenent moltes coses sobre el pH. També hem determinat el pH de diferents productes amb l’ajut del paper indicador, però hem descobert una manera molt més casolana: l’extracte de col llombarda!
Observació de l’ADN d’un plàtan
01/02/16Aquí teniu unes fotos del dia que vam experimentar amb un plàtan.
L’observació ens va mostrar l’ADN del plàtan, que és semblant a un núvol!
Esperem que us agradi! Ens ho vam pasar súper bé!
Tallers de ciència divertida!
27/01/16Hola! Aprofitem per penjar algunes fotografies dels tallers de Ciència divertida que van venir a fer a l’escola a les aules de 4t, 5è i 6è el dilluns 18 de gener. Mireu què divertits van ser els tallers de mètode científic i de biomedicina!
Experiment: L’aire fa força?
26/01/16Els alumnes de P5 hem comprovat que l’aire, encara que no es veu, fa força i pot guanyar a l’aigua.
Hem pensat molt i hem comprovat com l’aire es fica a tot arreu i impedeix que l’aigua entri a espais tancats.
Lectura “Palabras de Caramelo”
02/01/16Els alumnes de la classe de 6è han llegit, durant el primer trimestre, el llibre de Gonzalo Moure, Palabras de Caramelo. Després de la seva lectura han fet una serie d’activitats per entendre millor el problema dels refugiats al món: veure fotos, videos, pel·lícules, etc…… Llegeix més»
Nadales a l’IRB
21/12/15El passat dijous 17 de desembre del 2015, els alumnes de 5è i 6è vam anar acompanyats de la Mati, el Jordi i la Marta a l’IRB (Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona) a cantar nadales i cançons als científics que treballen allà. La veritat és que ens les vam preparar molt bé!
De l’hort al laboratori
21/12/15També aprofitem per treballar el mètode científic a l’hort! Observem, fem prediccions, analitzem… Mireu com treballem!
EXPERIMENTEM AMB AIGUA I FARINA
18/12/15Avui els i les alumnes de P3 hem experimentat amb aigua i farina.
EXPERIMENT 3: Greix als aliments
18/12/15Hem realitzat un experiment per comprobar la presència de greix en els aliments. Ho hem vist!! Ara podem saber quin aliments tenen greix i no abusar dels, per estar sans i forts.
EL PROCÉS DIGESTIU
16/12/15La classe de segon hem tingut un experiment de ciència que ens ha encantat. L’Helena ens ha ensenyat tot el procés que fa el nostre cos amb el menjar des de que ens el posem a la boca fins que l’expulsem. Ha sigut molt gràfic i hem aprés moltissim amb tots i cada un dels passos que hem anat fent.
Segueix-nos!